Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poliisi ratsasi McDonalds’in Ranskan-konttorin

L’Expansion-bisnesjulkaisun mukaan ranskalaisviranomaiset ovat lähettäneet McDonald’sille 300 miljoonan euron laskun maksamattomista veroista.

Ulkomaat
 

Ranskan poliisiviranomaiset kertoivat torstaina ratsanneensa viime viikolla pikaruokaketju McDonald’sin Ranskan-yhtiön pääkonttorin osana veropetostutkintaa, kertoo uutistoimisto AFP.

Uutistoimiston mukaan Ranskan viranomaiset epäilevät, että McDonald’s olisi lainvastaisesti pienentänyt Ranskaan maksamaansa veropottia kanavoimalla tuloja Luxemburgiin, jossa konsernin Euroopan-pääkonttori sijaitsee. Luxemburgissa yhtiöiden verotus on Ranskaa kevyempää.

Pikaruokajätin Ranskan-yhtiötä vastaan käynnistettiin esitutkinta alkuvuodesta, kun työntekijäjärjestöt tekivät valituksen yhtiön toimista.

McDonald’sin Ranskan-yhtiö sanoi AFP:lle torstaina, että se on lausunut asiasta aiemmin eikä sillä ole ”mitään lisättävää tässä vaiheessa”.

AFP kertoo, että L’Expansion-bisnesjulkaisun mukaan ranskalaisviranomaiset ovat lähettäneet McDonald’sille 300 miljoonan euron laskun maksamattomista veroista. Summasta 100 miljoonaa koostuu sakkomaksuista.

Julkaisun mukaan McDonald’silla on Ranskassa lähes 1 400 ravintolaa ja 73 000 työntekijää.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat