Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Malediivit takavarikoi ”rikollisen” pastakastikkeen – sisältää valkoviiniä ja pekonia

Alkoholin ja sianlihan tarjoaminen koetaan loukkauksena saarivaltion 340 000 sunnimuslimin väestössä.

Ulkomaat
 
Tiina Vahtera
Australialaisen Leggo’sin valkoviiniä ja pekonia sisältävät pastakastikkeet joutuivat Malediiveilla kielettyjen tuotteiden listalle. Saariston kalliissa matkailukohteissa alkoholia ja sianlihaa sen sijaan on vapaasti tarjolla.
Australialaisen Leggo’sin valkoviiniä ja pekonia sisältävät pastakastikkeet joutuivat Malediiveilla kielettyjen tuotteiden listalle. Saariston kalliissa matkailukohteissa alkoholia ja sianlihaa sen sijaan on vapaasti tarjolla. Kuva: Tiina Vahtera

Malediivit päätti takavarikoida Australiasta tuodun pastakastikkeen, kun viranomaisille selvisi, että kastike sisältää valkoviiniä ja pekonia, kertoo uutistoimisto AFP.

Malediivien tullilaitos käynnisti tällä viikolla operaation, jonka tarkoituksena on löytää australialaisen Leggo’sin ”rikolliset” pastakastikkeet.

Alkoholin ja sianlihan tarjoaminen koetaan loukkauksena Malediivien 340 000 sunnimuslimin väestössä. Saariston kalliissa matkailukohteissa alkoholia ja sianlihaa sen sijaan on vapaasti tarjolla.

Viranomaiset vahvistivat tiistaina yhteisöpalvelu Twitterissä takavarikoineensa Leggo’sin italialaistyylisen kana-kampasimpukkakastikkeen, kun sosiaalisen median käyttäjät varoittivat tuotteen raaka-aineista.

Leggo’sin verkkosivuilta löytyvien tuotetietojen mukaan kastike sisältää 5 prosenttia valkoviiniä ja 2,5 prosenttia pekonia.

Maldives Independent -lehden mukaan viranomaiset ovat perustaneet puhelinpalvelun, johon ihmiset voivat ilmoittaa havaintojaan kastikkeen myyntipaikoista.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat