Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Krokotiilin epäillään surmanneen naisen kesken iltauinnin Australiassa

Ystävä yritti vetää uhria turvaan.

Ulkomaat
 

Krokotiilin pelätään surmanneen naisen Australiassa, viestimet kertovat. 46-vuotias nainen oli uimassa Thornton Beachillä Daintreessä Queenslandin pohjoisosassa, kun krokotiili hyökkäsi, kertoo australialainen verkkolehti news.com.au.

Australian yleisradioyhtiön mukaan nainen oli kotoisin muualta Australiasta, New South Walesista. Onnettomuusranta on avara hiekkaranta.

Nainen oli kävellyt ystävättärensä kanssa rannalla kello 22.30:n aikaan. He päättivät mennä uimaan. Naiset olivat vyötärön syvyisessä vedessä, kun krokotiili kävi kiinni toiseen. Uhri ehti huutaa, että krokotiili kävi hänen kimppuunsa.

Hyökkäyksen kohteeksi joutuneen naisen 47-vuotias ystävä yritti tarttua uhriin ja vetää tämän turvaan, mutta ei onnistunut yrityksessään. Eläin veti saaliinsa veden alle, new.com.au kertoo.

47-vuotias juoksi läheiseen liikkeeseen ja teki hälytyksen. Kadonneen naisen löytämiseksi käynnistettiin etsinnät. Myös uhrin ystänsä sai raapaisun ja hän meni šokkiin, joten hänet vietiin sairaalahoitoon. Uhrin ystävän raapaisuvamman arvellaan olevan krokotiilin aiheuttama.

Onnettomuusseutu on tunnettu isoista krokotiileistaan. Turmarannalla oli nähty viime päivinä viisimetrinen yksilö. Seudulla neuvotaan yleisesti varovaisuuteen krokotiilien vuoksi.

Edellinen ihmishengen vaatinut krokotiilihyökkäys alueella tapahtui vuonna 2009, kun krokotiili vei viisivuotiaan lapsen kotinsa läheisellä kosteikolla, yleisradioyhtiö kertoo.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat