Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vanhemmat hylkäsivät pikkupojan karhuja vilisevään metsään Japanissa

Rangaistus huonostä käytöksestä on johtanut suuretsintöihin

Ulkomaat
 
HS–AFP
Pikkupoikaa etsitään Japanissa - vanhemmat jättivät tien varteen rangaistuksena
Pikkupoikaa etsitään Japanissa - vanhemmat jättivät tien varteen rangaistuksena
Japanin viranomaiset ja vapaaehtoiset etsivät 7-vuotiasta pikkupoikaa. Pojan vanhemmat rankaisivat poikaa komentamalla tämän autosta sopimattoman käytöksen takia aiemmin päivällä. Tapahtuma-alue Hokkaidon saarella on tunnettu karhuista. Kuva: Reuters.

Pelastusviranomaiset etsivät kuumeisesti Japanissa pientä poikaa, jonka vanhemmat hylkäsivät suutuspäissään karhuja vilisevään metsään.

Seitsemänvuotias Yamato Tanooka käyttäytyi vanhempien mukaan huonosti ja nämä jättivät pojan rangaistukseksi tien poskeen. Palattuaan vähän ajan kuluttua hakemaan poikaa tämä oli kadonnut.

Tapaus on kirvoittanut runsaasti vihanpurkauksia sosiaalisessa mediassa. Vanhempia on syytetty heitteillejätöstä ja rakkaudettomuudesta.

Etsinnät pohjoisella Hokkaidon saarella olivat tiistaihin mennessä jatkuneet jo neljä päivää. Runsaan sadan etsijän joukkoon liittyi myös metsästäjiä sen jälkeen, kun alueelta oli löytynyt tuoreita karhun jätöksiä. Vuoristoista aluetta peittää sankka metsä. Lähettyvillä on yli 3 700 metriä korkea Komagadeke-vuori.

Lapsi oli kadotessaan pukeutunut farkkuihin, t-paitaan ja pusakkaan. Lämpötila laskee alueella yöllä seitsemään asteeseen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat