Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Metsään hylätty poika yhä kateissa Japanissa – armeija liittyi mukaan etsintöihin

Vanhemmat hylkäsivät pojan metsään rangaistuksena huonosta käytöksestä. Karhujen kansoittamalla alueella kadonneen pojan etsinnät ovat jatkuneet jo viisi päivää.

Ulkomaat
 
Salla Hekkala
Pikkupoikaa etsitään Japanissa - vanhemmat jättivät tien varteen rangaistuksena
Pikkupoikaa etsitään Japanissa - vanhemmat jättivät tien varteen rangaistuksena
Japanin viranomaiset ja vapaaehtoiset etsivät 7-vuotiasta pikkupoikaa. Pojan vanhemmat rankaisivat poikaa komentamalla tämän autosta sopimattoman käytöksen takia aiemmin päivällä. Tapahtuma-alue Hokkaidon saarella on tunnettu karhuista. Kuva: Reuters.

Japanin armeija on lähettänyt 75 sotilasta auttamaan 7-vuotiaan metsään kadonneen pojan etsinnöissä. Poikaa on etsitty Japanissa poliisien ja vapaaehtoisten paikallisten voimin jo viisi päivää, mutta mitään merkkejä pojasta ei ole löytynyt.

Pojan vanhemmat kertoivat ensin hukanneensa pojan metsään, mutta tunnustivat myöhemmin jättäneensä hänet sinne rangaistuksena ja ajaneensa pois. Heidän mukaansa poika oli heitellyt kivillä muita ihmisiä ja autoja. Vanhemmat palasivat muutaman minuutin kuluttua hakemaan poikaa, mutta tämä oli sillä välin kadonnut. Vanhempien toiminta on tuomittu sosiaalisessa mediassa.

Poika katosi vuoristoisella metsäalueella Hokkaidon saarella. Alueelta on löytynyt myös karhujen jälkiä ja jätöksiä. T-paitaan ja farkkuihin pukeutuneen pojan selviytymisestä on oltu huolissaan, koska alueella on ollut katoamisen jälkeen rankkoja sateita. Lämpötila alueella laskee öisin seitsemään asteeseen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat