Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Perhe: Gorillan aitaukseen Yhdysvalloissa pudonnut poika voi hyvin

Ulkomaat
 
HS–Reuters
Aktivistit vaativat rangaistuksia gorillan surmanneelle eläintarhalle
Aktivistit vaativat rangaistuksia gorillan surmanneelle eläintarhalle
Eläinaktivistit syyttävät Cincinnatin eläintarhaa lain rikkomisesta. Eläintarhatta jouduttiin ampumaan gorilla viime lauantaina sen jälkeen, kun eläimen aitaukseen oli pudonnut pikkupoika.

Cincinnatilaisessa eläintarhassa Yhdysvalloissa gorillan aitaukseen pudonnut kolmevuotias poika voi perheen mukaan hyvin. Perhe tiedotti asiasta keskiviikkona.

Poika kiipesi viime lauantaina metrin korkuisen aitauksen ylitse ja putosi lähes viiden metrin matkan vallihautaan. Eläintarhan henkilökunta ampui Harambe-nimisen gorillan kuoliaaksi pelätessään gorillan satuttavan poikaa tai mahdollisesti tappavan tämän.

Tapauksesta syntyi kohu Yhdysvalloissa ja 700 000 ihmistä on allekirjoittanut Harambelle oikeutta vaativan adressin. Aitaukseen pudonneen pojan äiti on joutunut Facebookissa syytösten kohteeksi. Myös eläintarhan toimintaa on arvosteltu.

Perhe kertoo, että sille on tarjottu rahalahjoituksia. Perhe ei ole täsmentänyt, mistä lähteistä tarjoukset ovat tulleet. Perhe kertoo, ettei se ota vastaan rahaa, vaan pyytää mahdollisia lahjoittajia ohjaamaan ne Cincinnatin eläintarhalle Haramben nimen kunnioittamiseksi.

Harambe oli 17-vuotias, 200-kiloinen, erittäin uhanalaiseen gorillalajiin kuuluva yksilö.

Cincinnatin eläintarhan tapaus näkyy Youtube-videopalveluun ladatulla videolla:
Poika putosi gorilla häkkiin - ja pelastui
Poika putosi gorilla häkkiin - ja pelastui
Poika putosi gorillan häkkiin Cincinnatin eläintarhassa. Henkilökunta joutui ampumaan gorillan, koska se siirteli poikaa häkissä. Toimittaja: Juho-Pekka Pekonen, kuva: reuters, leikkaus: Janne Järvinen
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat