Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Turkin Alanyassa hotellipalo – paikalla yli 40 suomalaisturistia

Hotellin palohälyttimet eivät toimineet, kertoo ruotsalaislehti Aftonbladet. Matkanjärjestäjä Tjäreborgin mukaan suomalaisturistit selvisivät tulipalosta säikähdyksellä.

Ulkomaat
 
Martti Kainulainen
Rantabulevardi Alanyassa Turkissa.
Rantabulevardi Alanyassa Turkissa. Kuva: Martti Kainulainen

Alanyan turistikohteessa Turkissa syttyi viime yönä hotellipalo. Matkanjärjestäjä Tjäreborgin käyttämässä hotellissa oli palon syttymishetkellä 44 suomalaisturistia, mutta markkinointipäällikkö Anu Koskisen mukaan he eivät joutuneet hakeutumaan lääkäriin.

Koskisen mukaan aamuyöllä Eftalia Marin -hotellissa syttyneen tulipalon epäillään saaneen alkunsa lapsen sytkärileikistä.

”Lapsen leikissä sohva on syttynyt palamaan. Siitä on lähtenyt sankkaa savua, joka on levinnyt muihin huoneisiin”, hän kuvailee.

Koskinen ei osaa vielä arvioida savuvahinkojen laajuutta.

”Yöllä sanottiin, että vain muutama huone olisi vaurioitunut. Vielä ei ole tullut tietoa, majoitetaanko suomalaisia muihin hotelleihin. Oletan, että heidän lomansa jatkuu siellä normaalisti.”

Ruotsalaislehti Aftonbladetin mukaan hotellissa majoittui viime yönä 78 ruotsalaista turistia Ving-matkanjärjestäjän kautta. Suomessa Ving toimii Tjäreborg-nimellä.

Lehden haastatteleman ruotsalaisturistin mukaan hotellin palohälyttimet eivät toimineet.

”Siellä oli paniikki. Ihmiset huusivat ja lapset olivat hysteerisiä”, hän kuvailee lehdelle.

Myös Vingin edustaja vahvistaa lehdelle, etteivät palohälyttimet toimineet. Hänen mukaansa osa hotellin asukkaista joutui käymään lääkärissä hengitettyään savua. Tjäreborgin Anu Koskisen mukaan heidän joukossaan ei kuitenkaan ole ruotsalaisia.

Eftalia Marin on Tjäreborgin mukaan vuonna 2014 rakennettu perhehotelli. Viidestä rakennuksesta koostuvassa hotellissa on noin 500 huonetta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat