Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Metsään rangaistuksena jätetty poika löytyi viimein Japanissa – isä pyysi itkuisena anteeksi

Japanissa media keskeytti normaalit lähetyksensä kertoakseen valtavan mediahuomion saaneen pojan löytymisestä.

Ulkomaat
 
Helsingin Sanomat
Metsään hylätyn pojan isä pyyteli itkuisena anteeksi
Metsään hylätyn pojan isä pyyteli itkuisena anteeksi
Japanilaisvanhemmat hylkäsivät huonosti käyttäytyneen seitsemänvuotiaan poikansa Hokkaidon saarella sijaitsevaan metsään. Poika katosi seitsemän päivän ajaksi, ennen kuin hänet löydettiin perjantaina armeijan varastorakennuksesta. Pojan isä astui tiedotusvälineiden eteen sairaalalla järjestetyssä tiedotustilaisuudessa kertoakseen kokemastaan katumuksesta.

HS-AFP-Reuters

Japanissa Hokkaidon saarella metsään hylätty 7-vuotias poika löytyi perjantaina lähes viikon kestäneiden etsintöjen jälkeen. Pojan vanhemmat olivat jättäneet lapsensa metsään rangaistuksena huonosta käytöksestä.

Poika oli löytänyt tiensä sotilastukikohtaan, jossa hän oli löytänyt suojaa ja saanut juomavettä hanasta. Hän oli löydettäessä hyvässä kunnossa mutta nälkäinen ja hänen ruumiinlämpönsä oli alhainen. Vaikka näkyviä vammoja ei ollut, poika vietiin helikopterilla sairaalaan tarkastettavaksi.

KYODO / Reuters
Poika löytyi sotilastukikohdasta muutamien kilometrien päästä katoamispaikasta.
Poika löytyi sotilastukikohdasta muutamien kilometrien päästä katoamispaikasta.

T-paitaan ja farkkuihin pukeutuneen pojan pärjäämisestä oltiin huolissaan rankkojen sateiden ja viileiden yölämpötilojen vuoksi. Lisäksi alueella oli nähty karhujen jälkiä ja jätöksiä.

Etsintöihin osallistuivat aluksi poliisi ja palokunta. Myöhemmin Japanin armeija lähetti avuksi 75 sotilasta. Yhteensä operaatiossa oli mukana satoja ihmisiä.

Pojan katoaminen sai Japanissa valtavan mediahuomion. Japanilaismediat esimerkiksi keskeyttivät lähetyksensä kertoakseen pojan löytymisestä.

Alun perin pojan vanhemmat kertoivat pojan eksyneen lauantaina perheen ollessa metsässä poimimassa villivihanneksia. Myöhemmin he tunnustivat suuttuneensa pojalleen, joka oli heitellyt kiviä autoja ja ihmisiä kohti. Rangaistuksena vanhemmat määräsivät pojan ulos autosta vuoristotiellä ja ajoivat pois. Kun he palasivat hakemaan poikaa muutamien minuuttien päästä, tämä oli kadonnut.

Pojan liikuttunut isä puhui toimittajille lapsen löytymisen jälkeen. Hän pyysi anteeksi esimerkiksi pojaltaan, tämän koululta ja pelastusoperaatioon osallistuneilta ihmisiltä.

Vanhempien teko on herättänyt Japanissa paljon arvostelua esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Kyodo News -uutistoimiston mukaan poliisi harkitsee laiminlyöntisyytteiden nostamista vanhempia vastaan.

Japanissa metsään hylätty pikkupoika löytyi armeijan varastorakennuksesta
Japanissa metsään hylätty pikkupoika löytyi armeijan varastorakennuksesta
Japanin Hokkaidon saarella viikko sitten metsään hylätty 7-vuotias poika on löytynyt. Poika löytyi katoamispaikalta noin seitsemän kilometrin päässä sijaitsevasta armeijan varastorakennuksesta. Poika oli nälkäinen, mutta olosuhteisiin nähden hyväkuntoinen.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat