Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hai tappoi naisen Australian länsirannikolla – jo toinen kuolema viikon sisällä

Jo kaksi ihmistä on kuollut viikon aikana haihyökkäyksiin.

Ulkomaat
 
Haihyökkäysten määrä kasvaa
Haihyökkäysten määrä kasvaa
Haihyökkäysten määrä on maailmanlaajuisesti kohoamassa jopa korkeammaksi kuin viime vuonna, jolloin niitä kirjattiin ennätyksellisen paljon. Vuonna 2015 varmennettuja hyökkäyksiä kirjattiin lähes sata, kun aiempina vuosina luku jäi useita kymmeniä pienemmäksi. Asiantuntijoiden mukaan haihyökkäysten kasvava määrä selittyy sillä, että nykyisin ihmisiä on yhä enemmän rannoilla ja vedessä, joka lisää kohtaamisen mahdollisuutta.

Nainen kuoli hain hyökkäyksessä sunnuntaina Australian länsirannikolla. Kyseessä oli jo toinen hain aiheuttama kuolema Australiassa viikon sisällä: perjantaina kuoli 29-vuotias surffaaja, jolta hai oli purrut jalan irti viime tiistaina, kertoo uutistoimisto Reuters.

Sunnuntaina kuollut 60-vuotias nainen joutui hyökkäyksen kohteeksi, kun hän oli sukeltamassa parinsa kanssa. Naisen parin pelastaneiden kalastajien mukaan hai oli yli viisimetrinen.

Paikallisten viranomaisten mukaan naisen vammojen ja onnettomuuspaikan perusteella on erittäin todennäköistä, että kyseessä on ollut suurikokoinen valkohai, kertoo NBC.

Asiantuntijat arvioivat, että kuluvana vuonna on odotettavissa ennätysmäärä haiden hyökkäyksiä.

Haiasiantuntija George Burgessin mukaan haiden hyökkäysten yleistyminen johtuu haipopulaatioiden elpymisestä, väestönkasvusta ja nousseista lämpötiloista, jotka ajavat ihmisiä veden läheisyyteen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat