Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Los Angelesin pride-paraatin liepeiltä pidätetty asemies sai syytteet

Miehen autosta löytyi aseita ja useita kiloja räjähteitä, mutta hänen aikeistaan ei ole todisteita

Ulkomaat
 
HS–AFP–Reuters

Los Angelesin Pride-kulkueen lähistöltä raskaasti aseistautuneena pidätetylle miehelle luettiin tiistaina syytteet aseiden ja räjähteiden laittomasta hallustapidosta.

20-vuotias mies otettiin kiinni sunnuntaina aamuyöllä Santa Monican esikaupunkialueella, kun ohikulkijat huomasivat hänen istuvan autossa kolmen rynnäkkökiväärin kanssa. Poliisin mukaan mies kertoi olleensa matkalla seksuaalivähemmistöjen Pride-tapahtumaan, mutta hänen aikeistaan ei ole varmuutta.

Autossa miehellä oli yhdeksän kiloa räjähteitä ja 19 litran sanko bensiiniä. Syyttäjän asiakirjojen mukaan autosta löytyi myöhemmin myös musta huppu, etälamautin, käsiraudat, veitsi sekä turvamiehen virkamerkki. Oikeudessa mies kiisti syytteet.

Viranomaisten mukaan tapauksella ei tiettävästi ole yhteyttä samaan aikaan tapahtuneeseen Orlandon joukkosurmaan, jossa asemies iski suosittuun homobaariin. Los Angelesin Pride-kulkueen turvatoimia kuitenkin tiukennettiin tapahtumien jälkeen.

Poliisin mukaan mies oli ajanut Kaliforniaan kotiosavaltiostaan Indianasta, jossa hänet on tuomittu aseella uhkaamisesta. Tuomion vuoksi häneltä oli kielletty aseiden omistaminen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat