Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Alligaattorin Floridassa sieppaaman pojan ruumis löytyi

Alligaattori raahasi kaksivuotiaan järveen Disneyn teemapuiston lähellä Floridassa.

Ulkomaat
 
Tekstitetty: Alligaattori raahasi rantavedessä kahlanneen 2-vuotiaan järveen Disney Worldissa
Tekstitetty: Alligaattori raahasi rantavedessä kahlanneen 2-vuotiaan järveen Disney Worldissa

Alligaattorin Floridan Disney-maailmasta sieppaaman kaksivuotiaan pojan ruumis löytyi keskiviikkona, kertovat floridalaisviranomaiset uutistoimisto AFP:n mukaan. Poliisin lausunnon mukaan ruumis löytyi kokonaisena ja odottaa nyt ruumiinavausta.

Floridan poliisi sanoi tiedotustilaisuudessa aiemmin illalla, että alligaattorin sieppaamaa poikaa ei varmastikaan löydetä elävänä. Etsintöjä jatkettiin siinä toivossa, että pojan ruumis saataisiin palautettua vanhemmille.

Eläin raahasi kaksivuotiaan pojan mukanaan tekojärveen Disneyn teemapuiston lähellä. Asiasta kertoivat yhdysvaltalaiset mediat ja kansainväliset uutistoimistot.

Alligaattori tarttui poikaan hotellin rannalla ja veti tämän veteen. Onnettomuus sattui lapsen vanhempien silmien edessä tiistai-iltana yhdeksän jälkeen paikallista aikaa.

”Pojan isä meni veteen ja yritti painia saadakseen poikansa pois alligaattorin otteesta”, Orangen piirikunnan sheriffi Jerry Demings kuvasi CNN:lle.

Isä sai käteensä lieviä naarmuja, muttei onnistunut irrottamaan lasta alligaattorin suusta. Äiti puolestaan etsi lasta myöhemmin tuloksetta vedestä.

Poliisi eristi katoamisalueen tapahtuneen jälkeen, ja viranomaisten, pelastustyöntekijöiden sekä villieläinasiantuntijoiden muodostama yli 50-henkinen tiimi etsi lasta enimmillään neljä metriä syvästä vedestä. Etsintöjä on tehty muun muassa laivojen ja helikopterien avulla.

Palomiehet skannasivat vettä infrapunakameroilla, ja sukeltajat haravoivat järveä kaikuluotainten kanssa.

Disneyn tiedottaja kertoi, että jokainen heidän työntekijänsä on järkyttynyt traagisesta onnettomuudesta.

Demingsin mukaan Disneyn teemapuiston lähellä ei ollut viime aikoina havaittu uhkaavasti käyttäytyviä alligaattoreita. Myöskään muita vastaavanlaisia onnettomuuksia ei tiedetä tapahtuneen kyseisellä alueella.

Floridan kala- ja villieläinten suojelukomissio ilmoitti, että neljä alligaattoria on nostettu tutkintojen aikana järvestä pois ja lopetettu. Minkään niistä ei kuitenkaan uskota olleen se, joka raahasi pojan veteen.

Alligaattorit ovat Floridassa yleisiä, mutta ne hyökkäävät harvoin ihmisten kimppuun.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat