Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

12 tyttöä pelastettiin talosta Yhdysvalloissa – vanhemmat ”lahjoittivat” tyttärensä keski-ikäiselle miehelle

Vanhemmat antoivat 14-vuotiaan tyttärensä keski-ikäiselle miehelle vastineeksi taloudellisesta avusta, amerikkalaismediat kertovat.

Ulkomaat
 
Minna Tiainen
Vanhemmat lahjoittivat 14-vuotiaan tyttärensä keski-ikäiselle miehelle – miehen talosta löytyi yhteensä 12 tyttöä
Vanhemmat lahjoittivat 14-vuotiaan tyttärensä keski-ikäiselle miehelle – miehen talosta löytyi yhteensä 12 tyttöä
Miestä syytetään muun muassa 18-vuotiaan tytön raiskauksesta. Tytön vanhemmat olivat antaneet tytön miehelle neljä vuotta aiemmin lahjana, koska mies oli auttanut heitä selviämään taloudellisista vaikeuksista. Kuva: Reuters ja CNN.

Keski-ikäistä miestä vastaan on nostettu useita raiskaukseen ja alaikäiseen sekaantumiseen liittyviä syytteitä Yhdysvaltojen Pennsylvanian osavaltiossa.

Yhdysvaltalaismedioiden mukaan poliisi löysi 51-vuotiaan miehen kodista 12 tyttöä, joiden iät vaihtelivat kuudesta kuukaudesta täysi-ikäisyyden kynnykselle.

Poliisi uskoo kaikkien lasten kuuluneen tiukan uskonnolliseen amish-yhteisöön.

Yksi talosta löydetyistä tytöistä oli 18-vuotias, jonka vanhemmat olivat ilmeisesti ”lahjoittaneet” miehelle neljä vuotta sitten. Vastineeksi he saivat mieheltä taloudellista apua. Medialähteiden mukaan tytön isä on sanonut poliisille, että hän tutki asiaa internetissä ja kuvitteli toimintaansa lailliseksi.

Tyttö synnytti miehelle kaksi lasta, joista toinen oli löytöhetkellä kolmivuotias ja toinen kuusi kuukautta vanha. Poliisin mukaan syytetty on myöntänyt seksisuhteen teini-ikäisen tytön kanssa.

18-vuotiaan vanhemmat on pidätetty, ja heitä syytetään muun muassa lapsen vaarantamisesta.

Poliisi pääsi miehen jäljille, kun naapuri teki valituksen talossa olevien lasten turvallisuudesta ja terveydestä, amerikkalaiskanava CNN kertoo. Lapset löytyivät, kun poliisi saapui tarkastamaan tilannetta.

Naapureiden mukaan tytöt pääsivät harvoin ulos eivätkä he käyneet koulussa. Tällä hetkellä ei tiedetä, käyttikö mies hyväksi muita lapsia kuin nyt 18-vuotiasta tyttöä.

18-vuotiaan vanhemmat sanoivat, että myös loput yhdeksän talosta löytyneistä lapsista olisivat heidän. Tätä ei ole voitu vielä vahvistaa.

Kaikki lapset on huostaanotettu.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat