Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Algeria blokkasi sosiaalisen median ylioppilaskokeiden laajamittaisen lunttaamisen takia

Yli 500 000 opiskelijaa joutui sunnuntaina uusimaan ylioppilaskokeensa kysymysvuotojen takia.

Ulkomaat
 

Pohjoisafrikkalainen Algeria on väliaikaisesti blokannut pääsyn sosiaaliseen mediaan koko maassa estääkseen lunttaamista ylioppilaskokeissa.

Algeria ryhtyi tiukkoihin toimiin kun selvisi, että monet opiskelijat olivat päässeet käsiksi tuleviin koekysymyksiin Facebookissa ja muussa sosiaalisessa mediassa aiemmin tässä kuussa, kertoo Britannian yleisradioyhtiö BBC.

Yli 500 000 opiskelijaa joutui sunnuntaina uusimaan ylioppilaskokeensa kysymysvuotojen takia, opetusministeriö kertoi uutistoimisto AFP:n mukaan. Kaikkiaan noin 800 000 oppilasta oli tehnyt ylioppilaskokeen kesäkuun alussa.

Algerian viranomaiset estivät pääsyn Facebookiin ja Twitteriin lauantai-iltana. AFP:lle puhuneen lähteen mukaan sosiaalinen media pysyy Algeriassa pannassa torstaihin saakka, jolloin viimeinen koe on suoritettu.

AFP:n mukaan kymmeniä ihmisiä opettajia mukaan lukien pidätettiin aiemmin tässä kuussa epäiltyinä koepapereiden vuotamisesta. Opetusministeri Nouria Benghebrit puhkesi kyyneliin, kun hän kuuli vuodosta.

Sosiaalisen median blokkaaminen vaikuttaa Algeriassa miljoniin ihmisiin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat