Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Trump ehdottaa etnistä profilointia ehkäisykeinoksi terrori-iskuihin

”Minusta meidän pitää alkaa pohtia profilointia maana”, Trump sanoi puhelinhaastattelussa televisiokanava CBS:n Face the Nation -ohjelmassa.

Ulkomaat
 
NANCY WIECHEC / Reuters
Republikaanien todennäköinen ehdokas Donald Trump puhui kannattajilleen Phoenixissa lauantaina.
Republikaanien todennäköinen ehdokas Donald Trump puhui kannattajilleen Phoenixissa lauantaina. Kuva: NANCY WIECHEC / Reuters

Orlandon joukkosurman jälkeen Yhdysvaltain on alettava pohtia etnistä profilointia ehkäisevänä keinona, republikaanien todennäköinen presidenttiehdokas Donald Trump sanoi sunnuntaina.

”Minusta meidän pitää alkaa pohtia profilointia maana”, Trump sanoi puhelinhaastattelussa televisiokanava CBS:n Face the Nation -ohjelmassa.

”Muut maat tekevät niin, katsokaa Israelia ja muita, he tekevät niin ja menestyksekkäästi. Inhoan profilointia, mutta meidän pitää alkaa käyttää maalaisjärkeä ja meidän pitää käyttää aivojamme”, hän sanoi.

”Pahempaakin voi tehdä.”

Asemiehen iskussa Orlandolaiselle homoklubille kuoli 49 ihmistä viikko sitten aikaisin sunnuntaiaamuna. Poliisi ampui hyökkääjän panttivankitilanteen jälkeen. Afgaanitaustainen hyökkääjä ehti sitä ennen ilmoittaa iskun takana olevan terroristijärjestö Isisin, mutta vielä on epäselvää, tiesikö Isis iskusta etukäteen.

Isku oli Yhdysvaltain lähihistorian pahin joukkoampuminen.

Trump sanoi joulukuussa Kaliforniassa tehdyn iskun jälkeen, että muslimien pääsy maahan pitäisi väliaikaisesti estää. Orlandon iskun jälkeen hän sanoi, että pääsy pitäisi estää ihmisiltä, jotka tulevat maista, joista on tehty terrori-iskuja Yhdysvaltoja tai sen liittolaisia vastaan.

Sunnuntaina hän sanoi, että Orlandon kaltaiset iskut voitaisiin estää, jos Yhdysvaltain muslimiyhteisö ”raportoisi” epäilyttävistä asioista.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat