Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Trumpin kampanja­päällikkö lopettaa

Lewandowski sai muun muassa huomiota tarttumalla kovakouraisesti toimittajaan ja huutelemalla alatyylisiä törkeyksiä kampanjatyöntekijälleen.

Ulkomaat
 

Yhdysvaltain presidentiksi pyrkivän Donald Trumpin kampanjapäällikkö Corey Lewandowski lopettaa tehtävässään, yhdysvaltalainen sanomalehti The New York Times kertoo.

Lehden mukaan Trumpin ja Lewandowskin ”tiet ovat erkaantuneet”, mutta varmaa tietoa lopettamisen syistä tai siitä, irtisanoiko Trump Lewandowskin, ei ole. Kahden lehden haastatteleman lähteen mukaan Lewandowskille annettiin potkut.

Trumpin presidenttikampanjan tiedotuspäällikkö Hope Hicksin mukaan Lewandowski ei enää ole mukana ”historiallisessa kampanjassa”.

”Kampanja on kiitollinen Coreylle kovasta työstä ja omistautumisesta ja toivoo hänelle kaikkea hyvää tulevaan”, Hicks totesi tiedotteessa.

Corey Lewandowski oli kiistelty kampanjapäällikkö. Lewandowski sai muun muassa huomiota tarttumalla kovakouraisesti toimittajaan ja huutelemalla alatyylisiä törkeyksiä kampanjatyöntekijälleen.

Lewandowskilla oli vihamieliset suhteet moniin kampanjasta kirjoittaviin toimittajiin, ja myös kampanjan työntekijöiden keskuudessa Lewandowskin lähtöä juhlittiin, The New York Times kertoo. Hän ei myöskään tullut toimeen Trumpin lähimmäksi neuvonantajaksi toukokuussa valitun Paul Manafortin kanssa.

Lehden mukaan Lewandowskin lähtöä on mahdollisesti valmisteltu siitä lähtien, kun Trumpin ehdokkuus varmistui toukokuussa.

The New York Timesin mukaan Lewandowskin ajateltiin jarruttavan Trumpin kampanjaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat