Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lehti: Saksan varakansleri Gabriel matkustaa tapaamaan Putinia

Saksan hallitus on erimielinen suhteesta Venäjään, sillä Gabrielin SPD haluaisi vetää pehmeämpää linjaa kuin Merkelin kristillisdemokraattinen CDU.

Ulkomaat
 
AXEL SCHMIDT / Reuters
Saksan varakansleri Sigmar Gabriel puhui lehdistötilaisuudessa Berliinissä kesäkuun alussa.
Saksan varakansleri Sigmar Gabriel puhui lehdistötilaisuudessa Berliinissä kesäkuun alussa. Kuva: AXEL SCHMIDT / Reuters

Saksan varaliittokansleri ja talousministeri Sigmar Gabriel matkustaa ensi viikolla tapamaan Venäjän presidenttiä Vladimir Putinia, saksalaislehti Rheinische Post kertoo.

Gabrielin edustajat eivät vahvistaneet matka-aikeita tiistaiaamuna uutistoimisto Reutersille, mutta eivät myöskään kiistäneet lehden tietoja.

Gabriel edustaa hallituksessa sosialidemokraattista SPD-puoluetta. Hän vieraili Moskovassa viimeksi lokakuussa 2015.

Rheinische Post -lehden mukaan Gabriel on kertonut matkasta liittokansleri Angela Merkelille.

Hallitus on erimielinen suhteesta Venäjään, sillä SPD haluaisi vetää pehmeämpää linjaa kuin Merkelin kristillisdemokraattinen CDU.

Ero tuli selvästi näkyviin tällä viikolla, kun SPD:tä edustava ulkoministeri Frank-Walter Steinmeier arvosteli sotilasliitto Natoa päätöksestä pitää harjoituksia Venäjän rajan tuntumassa ja Saksan osallistumista niihin.

Toisessa haastattelussa Steinmeier sanoi, että EU voisi poistaa Venäjälle asetettuja pakotteita asteittain, jos Ukrainan rauhanprosessi etenee.

Steinmeierin lausunnot ärsyttivät kristillisdemokraatteja. Merkel on sanonut, että pakotteita luovutaan, kun rauhansopimuksen kaikki ehdot ovat toteutuneet.

EU:n on määrä jatkaa tällä viikolla pakotteita, joita se asetti Venäjälle sen roolista Ukrainan sodassa. Viime viikolla se jatkoi voimassaoloaikaa pakotteille, jotka se asetti Venäjää vastaan Venäjän miehitettyä Krimin keväällä 2014.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat