Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Naton Stoltenberg: Britannian EU-jäsenyys avainasemassa terrorismin vastustamisessa

Naton pääsihteeri Jens Stoltenberg sanoo brittilehti The Guardianin haastattelussa, että Euroopan hajaantuminen haittaisi alueen vakautta ja ennakoitavuutta.

Ulkomaat
 
FRANCOIS LENOIR / Reuters
Naton pääsihteeri, norjalainen Jens Stoltenberg kampanjoi aikoinaan Norjan EU-jäsenyyden puolesta.
Naton pääsihteeri, norjalainen Jens Stoltenberg kampanjoi aikoinaan Norjan EU-jäsenyyden puolesta. Kuva: FRANCOIS LENOIR / Reuters

Britannian mukanaolo Euroopan unionissa on tärkeää terrorismin ja laittoman massamaahanmuuton vastaisissa taisteluissa, toteaa Naton pääsihteeri Jens Stoltenberg brittilehti The Guardianin haastattelussa.

Britannia järjestää EU-jäsenyydestään kansanäänestyksen torstaina.

Stoltenberg varoittaa lehdessä, että Euroopan pirstaloituminen lisäisi alueen epävakautta ja huonontaisi ennustettavuutta.

Pääsihteeri muistuttaa, että Britannia on tärkeä ”silta” Euroopan unionin ja Naton välillä. Hänen mukaansa terrorismiuhkaan vastaamisessa tarvitaan sekä EU:ta että Natoa.

Entisenä Norjan pääministerinä Stoltenberg huomautti myös, että maahanmuutto Norjaan on suhteessa maan kokoon vilkkaampaa kuin Britanniaan siitä huolimatta, ettei maa kuulu unioniin. Stoltenberg itse kannatti EU-jäsenyyttä, kun Norja vuonna 19945 äänesti unioniin liittymisestä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat