Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mies yritti sammuttaa olympiasoihdun Brasiliassa – vankilatuomio uhkaa

Soihtu ei sammunut, mutta poliisi pidätti miehen epäiltynä julkisen omaisuuden turmelemisesta.

Ulkomaat
 
Reuters
Kreikan Olympiassa huhtikuussa sytytetty soihtu on kiertänyt Brasiliaa toukokuun alusta lähtien matkallaan elokuussa järjestettäviin Rio de Janeiron olympialaisiin.
Kreikan Olympiassa huhtikuussa sytytetty soihtu on kiertänyt Brasiliaa toukokuun alusta lähtien matkallaan elokuussa järjestettäviin Rio de Janeiron olympialaisiin. Kuva: Reuters

Brasilialaista 37-vuotiasta miestä epäillään rikoksesta, koska hän yritti sammuttaa Brasiliaa kiertävän olympiasoihdun heittämällä sen päälle vettä, kertoo uutistoimisto Reuters. Tapaus sattui sunnuntaina Maracajun kaupungissa Mato Grosso do Sulin osavaltiossa.

Mies ei onnistunut sammuttamaan soihtua, mutta poliisi pidätti hänet epäiltynä julkisen omaisuuden turmelemisesta. Rikosnimikkeestä voidaan Brasiliassa tuomita vankeusrangaistukseen, jonka pituus voi olla puolesta vuodesta kolmeen vuoteen.

”Hän sanoi sitä vitsiksi, yllytykseksi Facebookissa”, poliisi kertoi Reutersille.

Mies laskettiin vapaaksi odottamaan oikeuskäsittelyä, kun hän oli maksanut tuhannen realin eli noin 265 euron takuut.

Kreikan Olympiassa huhtikuussa sytytetty soihtu on kiertänyt Brasiliaa toukokuun alusta lähtien matkallaan elokuussa järjestettäviin Rio de Janeiron olympialaisiin.

Vain kuusi päivää ennen sammutusyritystä syntyi kohu, kun soihtuseremoniassa mukana ollut jaguaari ammuttiin eläimen karattua käsittelijöiltään. Olympialaisten järjestäjät myönsivät, että jaguaarin käyttäminen soihtuseremoniassa oli virhe.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat