Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Venäjän Itämeren laivaston koko johto vaihtui – kymmenet upseerit saivat potkut

Ulkomaat
 
Alexei Druzhinin / RIA Novosti
Venäjän Itämeren laivasto harjoitteli Kaliningradin alueella syyskuussa 2013.
Venäjän Itämeren laivasto harjoitteli Kaliningradin alueella syyskuussa 2013. Kuva: Alexei Druzhinin / RIA Novosti

Venäjän Itämeren laivaston johdossa on käynnissä täyspuhdistus, joka on mittavin vuosiin. Venäjän puolustusministeri Sergei Šoigu erotti tällä viikolla ensin Itämeren laivaston komentajan Viktor Kravtšukin ja laivaston esikuntaa johtavan Sergei Popovin .

Tilalle komentajaksi nousee vara-amiraali Aleksandr Nosatov , kertoi uutistoimisto Ria Novosti torstaina. Presidentti Vladimir Putinin pitää vahvistaa nimitys.

Syynä olivat ”vakavat puutteet taistelukoulutuksen järjestämisessä, joukkojen jokapäiväisessä toiminnassa ja asioiden todellisen tilan vääristely raporteissa”.

Uutissivusto Fontanka.ru:n mukaan potkut sai yli 50 upseeria Itämeren laivastosta.

Kansallinen puolustus -lehden päätoimittaja Igor Korottšenko tulkitsi, että myllerryksen taustalla on tarve entistä paremmin toimivalle johtamiselle ”Yhdysvaltojen ja Naton sotilaallisen ja poliittisen painostuksen” vuoksi.

”Kun sotilasliiton joukot kehittävät lukuisissa sotaharjoituksissa erilaisia vaihtoehtoja sotilastoimiin Venäjää vastaan, myös lännen suunnassa, taisteluvalmius, kyky asianmukaisiin ja nopeisiin vastatoimiin ja ammattimaisen koulutuksen taso tulevat ensisijaisen tärkeiksi. Ne, jotka eivät pysty näitä takaamaan, joutuvat lähtemään”, hän sanoi Ria Novostille.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat