Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Venäläispariskunta tapettiin ja paloiteltiin Fidžin turistisaarilla

Turistikeskuksen rantavedestä löytyi juhannuksena paketti, jossa oli ihmisen osia. Dna-tutkimus varmisti, että ne kuuluivat kadonneille venäläisille.

Ulkomaat
 

Kesäkuussa Fidžin lomasaarilla kadonneeksi ilmoitettu venäläispariskunta on löydetty kuolleena, kertoo uutistoimisto AFP.

Juhannuksena Natadolan turistikeskuksen rantavedestä löytyi paketti, joka sisälsi ihmisen osia. Sunnuntaina valmistuneissa dna-tutkimuksissa on varmistunut, että osat kuuluivat kadonneelle venäläispariskunnalle. Fidžin poliisi uskoo pariskunnan joutuneen murhatuiksi.

Pariskunnan auto oli löytynyt jo aiemmin rannan läheisyydestä. Auton avaimet olivat yhä virtalukossa.

Pariskunta oli muuttanut Fidžille vuonna 2011. Heillä oli valokuva-alan yritys ja maatila Viti Levun saarella. He kasvattivat tilallaan useita erilaisia vihanneksia. Aiemmin tänä vuonna Winston-myrsky kuitenkin tuhosi tilan pellot, minkä jälkeen pariskunnan kerrotaan ajautuneen taloudellisiin ongelmiin.

Fiji Sun -lehden tietojen mukaan venäläispariskunta oli noin viikon ajan ennen katoamistaan käyttäytynyt ”oudosti”, mihin oli lukeutunut muun muassa runsasta alkoholinkäyttöä.

Sukeltajat yrittävät maanantain aikana etsiä merestä lisää ruumiinosia.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat