Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Clinton arvostelee Trumpia juutalaisvastaisesta Twitter-viestistä – kuva esittää Clintonin kuusisakaraisen tähden kanssa

Republikaanien Donald Trump on poistanut syytösten kohteena olevan Twitter-viestin, mutta kuvakaappaukset leviävät yhteisöpalvelussa.

Ulkomaat
 
Rick Wilking / Reuters
Republikaanien presidenttiehdokas Donald Trump jakoi yhteisöpalvelu Twitterissä kuvan demokraattiehdokas Hillary Clintonista.
Republikaanien presidenttiehdokas Donald Trump jakoi yhteisöpalvelu Twitterissä kuvan demokraattiehdokas Hillary Clintonista. Kuva: Rick Wilking / Reuters

Yhdysvaltain demokraattien tuleva presidenttiehdokas Hillary Clinton syyttää Donald Trumpia juutalaisvastaisesta Twitter-viestistä.

Republikaanien todennäköinen presidenttiehdokas Trump jakoi lauantaina yhteisöpalvelu Twitterissä kuvan, joka esittää Clintonin yhdessä seteleiden ja kuusisakaraisen tähden kanssa. Kuvan teksti väitti Clintonin olevan ”korruptoitunein ehdokas koskaan”.

Asiasta kertovat uutistoimistot.

Trump on jo poistanut syytösten kohteena olevan kuvan Twitter-tililtään. Hän on korvannut sen kuvalla, jossa on tähden sijasta ympyrä.

Alkuperäisestä kuvasta otetut kuvakaappaukset leviävät yhä internetissä. Myös brittilehti The Guardian on julkaissut ne verkkosivuillaan.

Clinton kirjoitti maanantaisesssa julkilausumassaan, että Trumpin päätöksen käyttää juutalaisvastaiseksi tulkittavaa kuvaa pitäisi huolestuttaa äänestäjiä. Hänen mielestään se kertoo Trumpin toimintatavoista laajemmin, kertoo AFP.

Trump kiisti syytökset maanantaina. Hän ilmoitti, ettei kuvan kuusisakarainen tähti viitannut Daavidin tähteen. Hän kirjoitti Twitterissä, että kuvassa oli viittaus šeriffin tähteen tai ”tavalliseen tähteen”.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat