Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Bangladeshin poliisi epäilee ampuneensa viikonlopun terrori-iskussa myös yhden panttivangeista kuoliaaksi

Poliisi tappoi Bangladeshissa kuusi ihmistä, joiden se uskoi olleen kahvilaravintolaan hyökänneitä asemiehiä. Yhdestä miehestä poliisi kuitenkin tällä tietoa erehtyi.

Ulkomaat
 
ADNAN ABIDI / Reuters
Poliisi tutki Holey Artisan -kahvilaravintolaa terrori-iskun jälkeen Bangladeshin Dhkassa 3.7.2016.
Poliisi tutki Holey Artisan -kahvilaravintolaa terrori-iskun jälkeen Bangladeshin Dhkassa 3.7.2016. Kuva: ADNAN ABIDI / Reuters

Bangladeshin poliisi tiedottaa saattaneensa ampua viikonloppuna kahvilaravintolan piirityksessä panttivangin kuoliaaksi. Asiasta kertoo uutistoimisto Reuters.

Poliisi tappoi Bangladeshin pääkaupungissa Dhakassa kuusi ihmistä, joiden se uskoi olleen Holey Artisan -kahvilaravintolaan hyökänneitä asemiehiä.

Poliisi erehtyi kuitenkin tällä tietoa yhdestä miehestä, joka olikin kahvilaravintolan pizzanpaistaja.

Iskun ja sitä seuranneen, 12 tuntia kestäneen piiritystilanteen aikana kuoli nykyisten tietojen mukaan 28 ihmistä. Heistä 21 oli panttivankeja, viisi hyökkääjiä ja kaksi poliiseja. Bangladeshin poliisi kertoo myös pidättäneensä kaksi ihmistä kahvilaiskun takia.

Kuolleista useimmat olivat italialaisia ja japanilaisia, mutta joukossa oli myös yksi intialainen naisopiskelija, yksi Yhdysvaltain kansalainen ja bangladeshilaisia.

Bangladeshin sisäministeri Asaduzzaman Khan on aiemmin kertonut, että iskun takana oli Jamaeytul Mujahideen Bangladesh -niminen ääri-islamistiryhmä. Järjestön toiminta on ollut virallisesti kielletty Bangladeshissa vuodesta 2005, mutta se on syyllistynyt lukuisiin murhiin viime vuosina.

Kahvilaiskun jälkeen terroristijärjestö Isisin Amaq-uutistoimisto väitti, että hyökkäys olisi Isisin käsialaa. Bangladeshin hallitus on kuitenkin jatkuvasti kieltänyt, että kansainväliset jihadistijärjestöt toimisivat maassa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat