Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Saksalaislehti: Ryanairin toimitiloihin tehtiin ratsioita ympäri Saksaa

Rikosepäilyt kohdistuvat firmoihin, jotka välittävät henkilöstöä halpalentoyhtiö Ryanairille. Ratsioiden taustalla ovat muun muassa veronkiertoon ja sosiaaliturvamaksujen kiertämiseen liittyvät tutkimukset.

Ulkomaat
 
RALPH ORLOWSKI / Reuters
Ryanairin matkustajakone Frankfurtin lentokentällä kesäkuun alussa.
Ryanairin matkustajakone Frankfurtin lentokentällä kesäkuun alussa. Kuva: RALPH ORLOWSKI / Reuters

Syyttäjä ja Saksan tulliviranomaiset ovat tehneet ratsian Ryanairin toimitiloihin Saksassa, Zeit Online -lehti kertoo. Viranomaiset tutkivat kuuden lentokentän henkilöstötilat ja kuulustelivat lentäjiä.

Syyttäjä on vahvistanut lehdelle, että kyseessä ovat tutkimukset, jotka kohdistuvat kahteen halpalentoyhtiölle henkilöstöä välittävään firmaan. Niitä epäillään muun muassa verojen ja sosiaaliturvamaksujen kiertämisestä.

Tutkinnan kohteena olivat lentokentät Berlin-Schönefeld, Köln, Weeze, Frankfurt-Hahn, Bremen sekä Baden-Baden. Viranomaiset kyselivät lentäjiltä heidän työsuhteistaan ja takavarikoivat muun muassa tietokoneita, taulutietokoneita ja asiakirjoja.

Silminnäkijöiden mukaan operaatioon otti osaa ainakin 35 saksalaista sekä yksi alankomaalainen tullivirkailija.

Myös muutamaa lentäjää epäillään sosiaaliturvamaksujen kiertämisestä. Ainakin kaksi lentäjille kuuluvaa asuntoa tutkittiin ratsian yhteydessä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat