Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Saudi-Arabian maanantain pommi-iskuista pidätettiin 19 ihmistä

Sisäministeriön mukaan Medinassa iskenyt itsemurhapommittaja on tunnistettu 26-vuotiaaksi saudimieheksi.

Ulkomaat
 
HS–Reuters
STRINGER
26-vuotiaan saudimiehen kerrotaan räjäyttäneen yllään olleen räjähdevyön moskeijan viereisellä parkkipaikalla.
26-vuotiaan saudimiehen kerrotaan räjäyttäneen yllään olleen räjähdevyön moskeijan viereisellä parkkipaikalla. Kuva: STRINGER

Saudi-Arabian sisäministeriö kertoo pidättäneensä yhteensä 19 ihmistä maanantain pommi-iskujen johdosta. Pidätetyistä kaksitoista on pakistanilaisia ja seitsemän saudiarabialaisia.

Sisäministeriön mukaan Medinassa moskeijan liepeillä iskenyt itsemurhapommittaja on tunnistettu 26-vuotiaaksi saudimieheksi.

Valtiollinen uutistoimisto SPA kertoi ministeriön tiedottajan sanoneen, että mies räjäytti yllään olleen räjähdevyön moskeijan viereisellä parkkipaikalla ja surmasi neljä sotilasta. Lisäksi useita henkilöitä haavoittui iskussa. Ministeriön mukaan miehellä oli taustallaan huumeiden tai lääkkeiden väärinkäyttöä.

Ministeriön tiedotteessa nimettiin myös kolme henkilöä, joita epäillään osallisuudesta toiseen, Qatifin kaupungissa tehtyyn iskuun. Heillä ei ministeriön mukaan ollut saudiarabialaisia henkilöllisyystodistuksia.

Maanantaina tehtiin myös kolmas itsemurhaisku Jeddassa lähellä Yhdysvaltain konsulaattia. Qatifin ja Jeddan iskuissa ei tiettävästi kuollut ulkopuolisia.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat