Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Yhdysvaltain ulkoministeriö jatkaa tutkintaa Clintonin sähköpostijutussa

Ulkomaat
 
HS–AFP
BRIAN SNYDER / Reuters
Demokraattien käytännössä varma presidenttiehdokas Hillary Clinton esiintyi ränsistyneen Trump Plazan edustalla Atlantic Cityssä 6.7.2016.
Demokraattien käytännössä varma presidenttiehdokas Hillary Clinton esiintyi ränsistyneen Trump Plazan edustalla Atlantic Cityssä 6.7.2016. Kuva: BRIAN SNYDER / Reuters

Yhdysvaltain ulkoministeriö ilmoitti torstaina, että se avaa uudelleen sisäisen tutkintansa Hillary Clintonin sähköpostin käytöstä. Demokraattien presidenttiehdokkuuden käytännössä varmistanut Clinton käytti ulkoministerinä ollessaan yksityistä sähköpostiaan työasioihin.

Oikeusministeriö kertoi torstaina, ettei se ryhdy jupakan takia oikeustoimiin Clintonia vastaan. Päätös tuli sen jälkeen, kun liittovaltion poliisin FBI:n johtaja James Comey sanoi, että FBI:n mukaan syytteiden nostamiselle ei ole perusteita.

Comeyn mukaan Clinton oli alaisineen kuitenkin ”äärimmäisen huolimaton käsitellessään hyvin arkaluontoista ja erittäin salaista tietoa”. FBI kävi läpi 30 000 Clintonin sähköpostia, ja niistä 110 sisälsi salaista tietoa.

Ulkoministeriö keskeytti aiemmin keväällä sisäisen tutkintansa FBI:n pyynnöstä, jotta se ei vaikuttaisi FBI:n omiin selvityksiin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat