Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Syytön mies on saanut kasapäin tappouhkauksia Dallasin poliisisurmista, poliisi julkaisi hänen kuvansa ”yhtenä epäiltynä”

Aseistautunutta Hughesia epäiltiin Dallasin poliisisurmista, vaikka hän oli antanut kiväärinsä poliisin haltuun.

Ulkomaat
 
Tekstitetty: Syyttömiä veljeksiä epäiltiin Dallasin poliisisurmista
Tekstitetty: Syyttömiä veljeksiä epäiltiin Dallasin poliisisurmista

Dallasissa torstaina järjestetyllä mielenosoituksella oli valtava vaikutus Mark Hughesin elämään.

Time-lehti kertoo, että Hughes, 34, ja hänen veljensä Cory Hughes, 39, olivat saapuneet tuolloin poliisin liiallista voimankäyttöä vastustavaan mielenosoitukseen.

The Washington Post -lehden mukaan Cory Hughes oli aikeissa pitää mielenosoituksessa puheen. Mark Hughes päätti ottaa kantaa toisella tavalla: hän pukeutui maastokuvioiseen paitaan ja kantoi kivääriä, johon hänellä on aselupa.

Texasissa on luvallista pitää asetta julkisilla paikoilla. Esimerkiksi kesäkuussa Donald Trumpin vaalitilaisuudessa useilla kannattajilla oli mukanaan kivääri.

Kun mielenosoitus oli jo käynnissä, lähistöltä alkoi kuulua laukauksia.

Cory Hughes kävi kysymässä, voisiko hänen veljensä avustaa poliisia. Pian ilmeni, että poliisi oli saanut jostain valokuvan Mark Hughesista ja luokitellut tämän yhdeksi epäillyistä.

Mark Hughes kävi varmuuden vuoksi luovuttamassa aseensa poliiseille. Oli kuitenkin myöhäistä: Dallasin poliisilaitos oli jo lähettänyt Twitteriin kuvallisen viestin, jossa kerrottiin hänen olevan yksi epäillyistä.

Poliisit ottivat Mark Hughesin kiinni ja veivät hänet käsiraudoissa kuulusteltavaksi.

”Sen sijaan, että maineemme olisi puhdistettu, he eristivät meidät ja meitä kohdeltiin kuin olisimme tehneet sen. Se on aika huolestuttavaa”, Hughes kertoo jutun yhteydessä olevalla videolla.

Hänen veljensä saapui paikalle selittämään tilannetta, ja lopulta Hughes päästettiin vapaaksi. Ase ja paita jäivät poliisin haltuun.

”Kun kävelin pois poliisiasemalta, näin kasvoni isolla televisioruudulla. En saattanut uskoa sitä”, Mark Hughes kertoi Time-lehdelle.

”Olin vihainen siksi, etten ollut tehnyt mitään väärää.”

Dallasin poliisiasema poisti Mark Hughesin kuvalla varustetun Twitter-viestin perjantaina.

Lohtu on kuitenkin laiha, sillä Hughesin kerrotaan saaneen vielä viikonloppunakin valtavia määriä uhkauksia, joista osa on tappouhkauksia. The Washington Postin mukaan Hughesin asianajaja on puhunut jopa tuhansista uhkauksista.

Time-lehti kertoo, että Hughesin veljekset perheineen ovat joutuneet uhkausten vuoksi piiloutumaan. He aikovat kuitenkin pölyn laskeuduttua osallistua edelleen mielenosoituksiin eivätkä kaipaa suojelua.

”En voi enää luottaa poliisiin”, Cory Hughes sanoo.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat