Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ecuadorissa voimakas maanjäristys

Maan luoteisrannikolla on meneillään huhtikuussa käynnistynyt maanjäristysten sarja.

Ulkomaat
 

Ecuadoriin iski voimakas 6,4 magnitudin maanjäristys sunnuntain ja maanantain välisenä yönä, kertovat uutistoimistot Reuters ja AFP.

Yhdysvaltain maantieteellinen tarkkailulaitos USGS mittasi lukemat Ecuadorin luoteisrannikolla. Maanjäristyksen keskus oli 41 kilometrin päässä Propician kaupungista ja 154 kilometrin päässä pääkaupunki Quitosta. Järistykset tuntuivat Kolumbiassa saakka.

Alueella koettiin maanjäristyksen vuoksi laajoja sähkökatkoja, ja vuoristoisilla teillä tapahtui maanvyöryjä. Koulupäivä peruttiin maanantain osalta, sillä viranomaiset haluavat tarkistaa, ovatko koulurakennukset kärsineet vaurioita.

Ecuadorin viranomaiset kertovat yhden ihmisen loukkaantuneen, mutta kuolonuhreilta on tiettävästi tällä kertaa vältytty.

Samalla alueella on koettu maanjäristysten sarja huhtikuusta alkaen. Huhtikuun 16. Ecuadorissa kuoli noin 700 ihmistä useiden rakennusten sortuessa 7,8 magnitudin maanjäristyksessä. Sen jälkeen Ecuadorissa on ollut yli 2 000 jälkijäristystä, joiden uskotaan yhä jatkuvan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat