Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Bernie Sanders liittymässä pitkän vastustelun jälkeen Hillary Clintonin tukijaksi – demokraattien ykkösehdokkaat kohtaavat tiistaina

Sanders on jatkanut omaa vaalikampanjaansa, vaikka hänellä ei ole enää mahdollisuutta nousta Clintonin ohi.

Ulkomaat
 
Lucy Nicholson, Jonathan Ernst / Reuters
Senaattori Bernie Sandersin odotetaan antavan tukensa Hillary Clintonille tiistain vaalitilaisuudessa.
Senaattori Bernie Sandersin odotetaan antavan tukensa Hillary Clintonille tiistain vaalitilaisuudessa. Kuva: Lucy Nicholson, Jonathan Ernst / Reuters

Senaattori Bernie Sanders liittyy todennäköisesti viimein Hillary Clintonin tukijoihin Yhdysvaltain presidentinvaaleissa, kertoo uutistoimisto Reuters.

Sanders on jatkanut itsepintaisesti omaa vaalikampanjaansa, vaikka on jo pitkään ollut varsin selvää, ettei hänellä ole mahdollisuutta nousta Clintonin ohi demokraattien ehdokkaaksi.

Sandersin odotetaan antavan tukensa Clintonille tiistaina vaalitilaisuudessa New Hampshiressa. Molempien kampanjatoimistot ovat vahvistaneet kohtaamisen.

Tiistain tilaisuudessa Clintonin ja Sandersin on määrä keskustella ”sitoutumisestaan sellaisen Amerikan rakentamiseen, joka on voimakkaampi yhdessä”.

Vaikka Sandersin kampanja on jatkunut monen mielestä kiusallisen pitkään, hän lupasi jo kesäkuussa antaa jossain vaiheessa Clintonille tukensa kampanjoinnissa republikaanien todennäköistä presidenttiehdokasta Donald Trumpia vastaan.

Clintonin tukijoiksi ovat tähän mennessä ilmoittautuneet muun muassa presidentti Barack Obama ja varapresidentti Joe Biden.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat