Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kolme kuoli ampumavälikohtauksessa oikeustalolla Michiganissa

Paikallisen televisiokanavan mukaan ampuja oli vanki, joka riisti aseen poliisilta.

Ulkomaat
 
HS–Reuters

Kaksi oikeudenpalvelijaa kuoli ampujan luoteihin oikeustalolla St. Josephin kaupungissa Yhdysvalloissa Michiganin osavaltion lounaisosassa, minkä jälkeen viranomaiset ampuivat ampujan kuoliaaksi.

Asiasta kertoi Berrienin piirikunnan seriffi Paul Bailey.

Ampuminen tapahtui neljä päivää sen jälkeen kun sala-ampuja surmasi viisi poliisi Texasin Dallasissa.

Baileyn mukaan välikohtaus alkoi noin puoli kolmelta iltapäivällä paikallista aikaa. ”Muuan henkilö ampui kahta oikeudenpalvelijaa, jotka ovat kuolleet, sekä apulaisseriffiä, jota hoidetaan paraikaa ensiavussa”, Bailey sanoo.

”Epäilty ampuja on ammuttu kuoliaaksi”, Bailey lisäsi ja totesi, että hänen omien ystäviensä menehtyminen tuntui hänestä itsestään ”kamalalta”.

Paikallisen televisiokanavan mukaan ampuja oli vanki, joka riisti poliisiviranomaiselta aseen ja alkoi ampua. Bailey sanoi, että vielä ei tiedetä, miten ampuja sai aseensa.

Myös useita siviilejä jouduttiin tilanteen seurauksena viemään sairaalaan, Bailey kertoi The Detroit Free Press -lehden verkkosivujen mukaan.

”He suojautuivat, kun ampuminen alkoi, ja sitten heitä pelastamaan tuli urheita poliiseja, jotka lamauttivat ampujan”, Bailey sanoi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat