Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Putin näyttäytyi julkisuudessa Valamon luostarissa maanantaina

Vierailu Valamon luostarissa on tiedettävästi Putinin ensimmäinen kerta julkisuudessa Suomen-vierailun jälkeen.

Ulkomaat
 
Sofia Kuisma
Alexei Druzhinin / Sputnik
Presidentti Vladimir Putin vieraili maanantaina Valamon luostarissa Venäjän Karjalassa.
Presidentti Vladimir Putin vieraili maanantaina Valamon luostarissa Venäjän Karjalassa. Kuva: Alexei Druzhinin / Sputnik

Venäjän presidentti Vladimir Putin vieraili maanantaina Valamon luostarissa Venäjän Karjalassa. Putin osallistui luostarin perustajien Sergei ja Herman Valamolaisen muistoksi pidettyyn jumalanpalvelukseen ja illallisti tämän jälkeen luostarissa.

Vierailu luostarissa on tiedettävästi ensimmäinen kerta julkisuudessa Putinin Suomen-vierailun jälkeen. Putinin kerrottiin viime viikolla peruneen matkojaan ja osallistumisiaan erilaisiin tilaisuuksiin.

Putin kiitti Kremlin tiedotteen mukaan paikalla ollutta Venäjän ortodoksisen kirkon johtajaa, patriarkka Kirilliä, papistoa ja Venäjän perinteisten uskojen edustajia siitä työstä, jota he ovat tehneet Venäjän hengellisen ja moraalisen perustan vahvistamiseksi.

Kremlin mukaan Putin sanoi, että ei pidä unohtaa niitä, jotka työskentelevät, taistelevat ja jopa kuolevat Venäjän puolesta. Putinin kerrotaan maininneen kaksi venäläistä pilottia, jotka kuolivat viikonloppuna taistelussa Syyriassa.

Vierailusta uutisoi ensimmäisenä Verkkouutiset.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat