Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Trump haastaa entisen avustajansa oikeuteen – vaatii 10 miljoonan dollarin korvauksia

Vuosi sitten sama avustaja sai potkut rasistisen Facebook-kirjoittelun vuoksi.

Ulkomaat
 
© MIKE CARLSON / Reuters
Donald Trump
Donald Trump Kuva: © MIKE CARLSON / Reuters

Yhdysvaltain republikaanien presidenttiehdokas Donald Trump haastaa oikeuteen entisen poliittisen neuvonantajansa Sam Nunbergin, kertoo The Guardian.

Trumpin mukaan Nunberg on vuotanut useille tiedotusvälineille tietoja entisen esimiehensä presidenttikampanjasta vaitiolovelvollisuudestaan huolimatta, minkä vuoksi Trump vaatii 10 miljoonan dollarin suuruisia korvauksia.

Trumpin asianajajat väittävät, että esimerkiksi New York Postin tämän vuoden toukokuussa julkaisema juttu Trumpin kampanjan sisäisistä riidoista oli Nunbergin aikaansaama.

Nunberg kuvaili keskiviikkona tilannetta ”Trumpin naurettavan kampanjan järjettömäksi ja kostonhaluiseksi hyökkäykseksi”.

”Tämä on kosto siitä, että olen muuttanut poliittista mielipidettäni ja käyttänyt oikeuttani siirtyä Trumpin tukemisesta senaattori Ted Cruzin kampanjan tukemiseen”, Nunberg sanoi The Guardianin haltuunsa saamassa oikeuden asiakirjassa.

Trumpin ja Nunbergin välit menivät poikki jo vuosi sitten, kun Nunberg erotettiin Trumpin organisaatiosta elokuussa 2015. Syynä oli Business Insider -lehden paljastus Nunbergin rasistisista Facebook-kirjoituksista. Nunbergin rasistisen kirjoittelun kohteiksi olivat joutuneet muun muassa kansalaisoikeusaktivisti Al Sharpton ja Arkansasin kuvernööri Mike Huckabee. Kirjoitukset oli tehty vuoden 2007 aikana.

Nunberg puolustautui CNN-uutiskanavan haastattelussa sanomalla, että ”kaikki siitä mitä julkaistaan minun nimissäni ei välttämättä ole minun kirjoittamaani”. Nunberg vetosi myös siihen, ettei osaa käyttää sosiaalista mediaa.

Trumpin odotetaan julkaisevan varapresidenttiehdokkaansa perjantaina.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat