Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Saksalaistoimittaja kuvasi dramaattisen videon Nizzan iskusta: ”Moottoripyöräilijä yritti turhaan avata kuljettajan ovea”

”Moottoripyöräilijä ajoi lähemmäs kuorma-autoa ja yritti turhaan avata kuljettajan ovea ajon aikana. Se oli kuin elokuvista”, saksalaistoimittaja kertoo Der Spiegelille.

Ulkomaat
 
Kuorma-autoa Nizzassa yritettiin pysäyttää ampumalla
Kuorma-autoa Nizzassa yritettiin pysäyttää ampumalla
Päin ihmisiä Nizzan rantakadulla ajavaa valkoista kuorma-autoa yritetään pysäyttää ampumalla. Leikkaus: Heidi Lämsä, kuva: CCTV / Reuters

Nizzassa kuorma-auton väkijoukkoon ohjannut mies tappoi myöhään torstai-iltana 84 ihmistä. Saksalainen toimittaja Richard Gutjahr sai tallennettua puhelimeensa tapahtumien alkuvaiheessa kuvatun videon, jolla moottoripyörällä ajanut sivullinen näyttäisi yrittävän puuttua tapahtumiin.

Der Spiegel -lehti haastatteli Nizzassa lomailevaa Gutjahria, joka kuvasi tapahtumia puhelimellaan hotellihuoneensa parvekkeelta.

”Moottoripyöräilijä ajoi lähemmäs kuorma-autoa ja yritti turhaan avata kuljettajan ovea ajon aikana. Se oli kuin elokuvista”, Gutjahr kertoo Spiegelille.

Tästä seuraavassa risteyksessä poliisi avasi Gutjahrin mukaan tulen, minkä jälkeen kuljettaja painoi kaasua ja alkoi ajaa ihmisten päälle. Videolla näkyvä tapahtumien kulku on epäselvä, mutta Gutjahr kuvaili AFP:lle havaintojensa perusteella, että kuljettaja olisi kaatunut ja joutunut kuorma-auton pyörien alle.

Hän lähetti videon Saksan yleisradioyhtiöiden organisaatiolle ARD:lle, joka julkaisi sen muun muassa Tagesschau-uutisohjelman Twitter-sivustolla. Video on levinnyt myös sosiaalisessa mediassa. Yllä näkyy sama video Reutersin välittämänä.

Sitä, kuka moottoripyörää kuljetti ja kuinka hänen kävi tapauksessa, ei tiedetä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat