Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Trumpin kaksimielinen kampanjalogo herätti somessa hilpeyttä

”Miten me selitämme Trumpin logon lapsillemme?”

Ulkomaat
 
BRENDAN MCDERMID / Reuters
Donald Trump esitteli Mike Pencen Yhdysvaltain New Yorkissa lauantaina.
Donald Trump esitteli Mike Pencen Yhdysvaltain New Yorkissa lauantaina. Kuva: BRENDAN MCDERMID / Reuters

Cleveland. Kun republikaanien tuleva presidenttiehdokas Donald Trump julkisti kampanjalogonsa perjantaina, internet räjähti. Trumpin ja varapresidenttiehdokas Mike Pencen sukunimien alkukirjaimista sommiteltu logo – T ja P sisäkkäin – herättivät sosiaalisessa mediassa hilpeyttä, koska sommitelma näytti kaksimieliseltä.

”Trump-Pence 2016: Tehdään penetraatiosta jälleen suuri”, otsikoi The Esquire -lehti Trumpin kampanjasloganiin viitaten.

”Miten me selitämme Trumpin logon lapsillemme?” twiittasi Will Rahn The Daily Beast -verkkolehden mukaan.

”Tämä logo ei ole tervetullut joissain Indianan pizzerioissa”, twiittasi Sam Baker. Hän viittasi varapresidenttiehdokas Pencen maaliskuussa allekirjoittamaan lakiin, joka olisi antanut yrityksille Indianassa uskonvapauden nojalla oikeuden olla palvelematta homoja.

Lauantaina logosta levisi sosiaalisessa mediassa myös New Yorkin Planned Parenthood -järjestön kehittämä versio, jossa T:n pystyviivan päälle on puettu kondomi. Planned Parenthood antaa seksuaalivalistusta ja tekee syöpäseulontoja ja abortteja.

Trump on vaatinut, että järjestöltä viedään liittovaltion rahoitus aborttien takia. Pence puolestaan yritti ajaa Indianassa lakia, joka olisi vaatinut abortoiduille ja keskenmenneille sikiöille hautajaisia.

”Korjasimme Trump-Pence-logon. Hei kaikki, pitäkää itsestänne huolta. Tämä koskee sekä seksiä että äänestämistä”, demokraatti Hillary Clintonia presidentiksi tukeva Planned Parenthood kirjoitti Facebookissa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat