Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Miesten epäillään raiskanneen saman naisen toistamiseen Intiassa

Raiskauksen uhri tunnisti tekijät samoiksi, joita syytetään hänen raiskaamisestaan vuonna 2013.

Ulkomaat
 

Viisi miestä on ilmeisesti raiskannut ja pahoinpidellyt Intian Rohtakin kaupungissa 21-vuotiaan opiskelijan, kertoo muun muassa yleisradioyhtiö BBC. Uhrin mukaan tekijät ovat samoja miehiä, jotka raiskasivat hänet vuonna 2013 ja ovat nyt syytettyinä tapauksesta käytävässä oikeudenkäynnissä.

Miehet pakottivat naisen mukaan hänet autoon yliopiston lähettyvillä, minkä jälkeen he raiskasivat hänet ja yrittivät kuristaa häntä. Sitten he jättivät uhrin vakavasti loukkaantuneena pensaikkoon tien viereen. Ohikulkija löysi naisen ja toimitti hänet sairaalaan.

The Guardian -lehden mukaan kaksi miehistä olisi vapaalla takuita vastaan epäiltyinä saman naisen raiskauksesta Bhiwanin kaupungissa vuonna 2013.

Naisen perheen mukaan kaikki viisi miestä olivat uhkailleet uhria oikeudenkäynnin aikana ja vaatineet tätä perumaan syytteet.

Perhe kertoo muuttaneensa Rohtakin kaupunkiin päästäkseen pakoon miesten uhkailuja.

Hyökkäys tapahtui viime keskiviikkona. Ketään ei ole vielä pidätetty, mutta paikallinen poliisi on sanonut, että miehiä etsitään.

Rohtakissa on järjestetty mielenosoituksia, joissa vaaditaan epäiltyjen välitöntä pidättämistä. Tapaus on nostanut jälleen kerran tapetille sen, miten turvaton raiskauksen uhrin asema on Intiassa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat