Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

26 ihmistä kuoli bussiturmassa Taiwanissa

Ulkomaat
 
Turistibussi iskeytyi kaiteeseen Taiwanissa - 26 ihmistä kuoli
Turistibussi iskeytyi kaiteeseen Taiwanissa - 26 ihmistä kuoli
Kiinalaisturisteja kuljettanut bussi iskeytyi valtatien varrella olevaan kaiteeseen Taoyunissa Taiwanissa. Viranomaisten mukaan sekä 24 matkustajaa että turistiopas ja kuljettaja kuolivat onnettomuudessa. Kiinan valtion median CCTV:n tietojen mukaan bussin hätäuloskäynti oli lukittu. Onnettomuuden syytä tutkitaan parhaillaan.

Turisteja kuljettanut bussi iskeytyi valtatien varren kaiteeseen ja syttyi tuleen Taoyuanissa Taiwanissa tiistaina, kertoo Kiinan valtion media CCTV. Viranomaisten mukaan kaikki bussissa olleet 26 ihmistä kuolivat onnettomuudessa.

Matkustajista 24 oli kiinalaisia, ja bussissa oli lisäksi taiwanilainen kuljettaja ja matkaopas. Bussi oli matkalla lentokentälle pääkaupunki Taipein eteläpuolella onnettomuuden sattuessa.

Kiinalaisturistit olivat kahdeksanpäiväisellä matkalla, jonka Koillis-Kiinan Liaoningin maakunnasssa toimiva matkatoimisto oli järjestänyt.

CCTV:n mukaan pelastusviranomaiset havaitsivat, että bussin hätäuloskäynti oli lukittu. Tulipalon syttymisen syy on toistaiseksi epäselvä, ja viranomaiset tutkivat onnettomuuden syytä.

Taiwan on kiinalaisten suosima matkailukohde, ja liikenneonnettomuuksien uhrina ei yleensä ole kiinalaisia. Maiden välinen turismi on vapautunut vasta viimeisen 20 vuoden aikana, koska Kiina on pitänyt Taiwania ja sen demokraattisesti valittua hallintoa kapinallissaarena.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat