Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Donald Trumpin puheenkirjoittaja otti vastuun Melania Trumpin plagioidusta puheesta

Puheenkirjoittajan mukaan Melania Trump luki hänelle puhelimessa Michelle Obaman puheesta katkelmia, jotka päätyivät Trumpin puheeseen erehdyksessä.

Ulkomaat
 
Ville Vaarne
Melania Trumpin epäillään plagioineen Michelle Obaman puhetta vuodelta 2008
Melania Trumpin epäillään plagioineen Michelle Obaman puhetta vuodelta 2008
Melania Trump piti maanantai-iltana puheen republikaanien puoluekokouksessa. Ainakin osa hänen puheestaan näyttää olevan plagioitu Michelle Obaman puheesta vuodelta 2008. Kuva: CNN.

Republikaanien presidenttiehdokas Donald Trumpin puheenkirjoittaja Meredith McIver on kertonut kirjoittaneensa osia Melania Trumpin maanantaina republikaanien kansalliskokouksessa pitämästä puheesta.

Melania Trumpin kohua herättäneessä puheessa oli osia, jotka lainasivat suoraan tai lähes suoraan nykyisen presidentin Barack Obaman vaimon Michelle Obaman vuonna 2008 pitämästä puheesta.

McIver kertoi keskiviikkoiltana lehdistötiedotteessaan, että hän keskusteli Melania Trumpin kanssa puheen sisällöstä puhelimessa. Hän oli kirjoittanut ylös Trumpin kertomia osuuksia ja kertoo jättäneensä tarkistamatta, miten paljon ne muistuttivat Obaman puhetta.

Donald Trumpin Twitter-tilillä kommentoitiin aiemmin keskiviikkoiltana Suomen aikaan puheen herättämää kohua. Trumpin nimissä olevan tilin mukaan puhe sai enemmän huomiota kuin yksikään toinen puhe politiikan historiassa, mikä on kampanjan kannalta hyvä asia, ”jos ajatellaan, että kaikki julkisuus on hyvää julkisuutta”, Trumpin Twitter-tilillä kirjoitettiin.

Meredith McIver kertoi lehdistötiedotteessaan jättäneensä eroilmoituksensa Trumpin kampanjalle, mutta he eivät olleet hyväksyneet eroa. McIverin mukaan Donald Trump oli sanonut hänelle, että ihmiset tekevät virheitä ja niistä voi oppia.

New York Timesin mukaan McIver on ensimmäinen Trumpin vaalikampanjointiin osallistunut henkilö, joka on pyytänyt julkisesti anteeksi jotakin kampanjan aikana tapahtunutta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat