Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Silminnäkijät Fort Myersin ampumisesta: ”Ampujat roiskivat ympäriinsä”

Ulkomaat
 
Jälleen joukkoampuminen USA:ssa – tällä kertaa Floridassa
Jälleen joukkoampuminen USA:ssa – tällä kertaa Floridassa
Ainakin kaksi kuoli ja toistakymmentä ihmistä haavoittui joukkoampumisessa Floridalaisessa yökerhossa. Yökerhossa oli tapahtumahetkellä tiettävästi teini-ikäisille suunnattu tapahtuma. Kuva: CNN. Editointi: Tomi Peurakoski.

Floridan Fort Myersin ampumisen silminnäkijät kuvailevat tilannetta yökerhon edessä sunnuntain ja maanantain välisenä yönä kaaokseksi. Ainakin kaksi ihmistä kuoli ja viisitoista haavoittui, kun tuntemattomat asemiehet avasivat tulen väkijoukkoon Club Blu -ravintolan edustalla.

”Käynnissä oli teinitapahtuma, paikalla oli nuoria. Poika, jota pidin sylissäni, oli 14-vuotias jota ammuttiin. Toista pikkutyttöä ammuttiin, hän oli 13. Yhden turvamiehen tytärtä ammuttiin”, kertoi paikalla ollut Tatianna Nouhaioi ABC-kanavan uutisille. Tapahtumassa oli Nouhaioin mukaan turvamiehiä paikalla.

Toinen silminnäkijä kuvaili Facebookissa piiloutuneensa autonsa alle, kun silmitön ampuminen alkoi. ”Se oli hullua! He vain juoksivat ja ampuivat, roiskivat ympäriinsä”, nainen kertoi Facebook-videossa.

Paikallisen WINKS-tv-kanavan mukaan silminnäkijät kuvailivat tilannetta yökerhon ulkopuolella ”hullujenhuoneeksi”. ”Ihmiset juoksivat ympäriinsä ja huusivat ystäviensä nimiä, kyselivät ovatko he kunnossa – paljon puheluita vanhemmille”, mies kirjoitti Facebook-viestissä.

Ammuskelusta selvinneen teinitytön äiti Syreeta Gary kertoi Fox4-kanavalle tyttöjen väistelleen luoteja ja sukeltaneen autojen väliin. ”Tyttäreni oli vaarassa joutua ammutuksi!” Gary murehti. Hänen tyttärensä mukana ollut ystävä haavoittui ampumisessa. ”Häntä osuttiin jalkaan, kun he olivat juoksemassa suojaan.”

Viranomaisten mukaan kaikki haavoittuneet on saatu sairaalaan hoitoon.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat