Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kaine otti vastaan varapresidentti­ehdokkuutensa – ”Luotan Hillary Clintoniin”

Puheessaan demokraattien puoluekokouksessa Tim Kaine osoitti tukensa Hillary Clintonille ja kuvaili Trumpia ”yhden miehen romutusryhmäksi”.

Ulkomaat
 
Sofia Kuisma
Mike Segar / Reuters
Demokraattien varapresidenttiehdokas Tim Kaine otti ehdokkuutensa vastaan puoluekokouksessa Philadelphiassa Yhdysvalloissa.
Demokraattien varapresidenttiehdokas Tim Kaine otti ehdokkuutensa vastaan puoluekokouksessa Philadelphiassa Yhdysvalloissa. Kuva: Mike Segar / Reuters

Demokraattien varapresidenttiehdokas ja Virginian senaattori Tim Kaine hyväksyi virallisesti varapresidenttiehdokkuutensa demokraattien puoluekokouksessa Philadelphiassa Yhdysvalloissa keskiviikkona, kertoo uutistoimisto Reuters.

Demokraattien presidenttiehdokas Hillary Clinton valitsi 58-vuotiaan Kainen varapresidenttiehdokkaakseen viime viikolla.

”Ystävälleni Hillary Clintonille, otan nöyrästi vastaan puolueen varapresidenttiehdokkuuden. Saanko sanoa jotain rehellisesti? En koskaan uskonut olevani täällä”, Kaine sanoi yhdysvaltalaisen televisiokanava CNN:n mukaan puoluekokouksessa.

Puheessaan Kaine myös kuvaili CNN:n mukaan omia juuriaan, työtään julkisen palvelun parissa sekä elämäänsä, joka oli valmistellut häntä varapresidentin työhön.

Kaine on kaksikielinen, ja hän käytti puheessaan hyödyksi espanjaa houkutellakseen espanjankielisiä äänestäjiä Clintonin tueksi. Kaine muun muassa sanoi Clintonin olevan järkähtämätön ja kertoi heidän olevan presidenttiehdokkaan kanssa sydänystäviä.

Kaine tarjosi puheessaan mielipiteen, jota hänen odotetaan jatkavan vaalikampanjan edetessä.

”Luotan Hillary Clintoniin”, Kaine sanoi.

Kaine teki puheessaan selvän eron Hillary Clintonin ja republikaanien presidentiehdokkaan Donald Trumpin välillä.

”Tiedättekö keneen minä en luota? Donald Trumpiin. Hän lupaa paljon. Mutta olette saattaneet huomata, että hänellä on tapana sanoa samat sanat sen jälkeen, kun hän tekee isoimmat lupauksensa: ’uskokaa minua’”, Kaine sanoi CNN:n mukaan.

Uutistoimisto Reutersin mukaan Kaine kuvaili Trumpia ”yhden miehen romutusryhmäksi”, jonka käsiin ei voi luottaa Yhdysvaltojen tulevaisuutta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat