Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

New Yorkin entinen pormestari: Trump on vaarallinen kansankiihottaja

Michael Bloomberg, jolla on kireät välit Trumpin kanssa, vetosi riippumattomiin äänestäjiin, jotta nämä eivät jäisi vaaleissa kotiin.

Ulkomaat
 
GARY CAMERON
New Yorkin entinen republikaanipormestari Michael Bloomberg puhui demokraattien puoluekokouksessa Philadelphiassa.
New Yorkin entinen republikaanipormestari Michael Bloomberg puhui demokraattien puoluekokouksessa Philadelphiassa. Kuva: GARY CAMERON

Demokraattien presidenttiehdokas Hillary Clinton sai demokraattien puoluekokouksessa tukea yllättävältä taholta: New Yorkin entinen republikaanipormestari Michael Bloomberg, joka on nykyään poliittisesti riippumaton, asettui hänen taakseen.

Bloomberg, jolla on kireät välit Trumpin kanssa, vetosi riippumattomiin äänestäjiin, jotta nämä eivät jäisi vaaleissa kotiin. Riippumattomat äänestäjät ovat vaaleissa vaa’ankielen asemassa.

"Minä ymmärrän, että joskus kumpikaan puolue ei vastaa arvojamme. Mutta mitkä tahansa erimielisyytemme ovat, meidän täytyy panna ne syrjään lyödäksemme vaarallinen kansankiihottaja", Bloomberg sanoi.

Bloomberg muistutti yleisöä siitä, että Trump on tehnyt monta konkurssia, jättänyt alihankkijoidensa laskuja maksamatta ja palkannut rakennustyömailleen luvattomia siirtolaisia, jotka hän nyt haluaa heittää ulos maasta.

"Trump sanoo haluavansa hoitaa maata niin kuin yritystään. Jumala meitä auttakoon", Bloomberg sanoi, ja yleisöä nauratti.

"Minä olen newyorkilainen. Minä tunnistan huijarin, kun näen sellaisen."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat