Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Menikö uutispäivä ohi? HS Illasta voit lukea päivän tärkeimmät uutiset

HS Ilta on nyt ladattavissa.

Ulkomaat
 
Helsingin Sanomat
Siviilivallan säilymistä juhlittiin Istanbulin yössä
Siviilivallan säilymistä juhlittiin Istanbulin yössä
Is­tan­bu­lin kes­kus­tas­sa si­jait­se­va Tak­sim-au­kio muut­tui pu­nais­ten Tur­kin lip­pu­jen me­rek­si myöhään lauantaina. Presidentti Recep Tayyip Er­do­ğan oli ke­hot­ta­nut hei­tä läh­te­mään ka­duil­le vaa­ti­maan de­mo­kra­tiaa ja rau­haa. Kuvaus ja leikkaus: Jodi Hilton

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Torstain HS Illassa kerrotaan muun muassa Turkin yhä huolestuttavammaksi käyvästä ihmisoikeustilanteesta.

Viime viikkojen kuohunta alkoi heinäkuun puolivälissä epäonnistuneesta vallankaappausyrityksestä. Sen jälkeen presidentti Recep Tayyip Erdoğanin hallinto on aloittanut rajun jälkisiivouksen: keskiviikkoon mennessä puhdistusten kohteiksi oli joutunut jo 60 000 ihmistä.

HS kertaa viime viikkojen käänteet Turkissa.

Torstaina uutisoitiin myös, että säveltäjälegenda Einojuhani Rautavaara kuoli keskiviikkona 87 vuoden iässä. HS Illassa Rauravaaran merkitystä arvioivat muun muassa kapellimestari ja säveltäjä Leif Segerstam sekä pitkän linjan suomalaissäveltäjä ja Suomen Sinfoniaorkesterit -yhdistyksen puheenjohtaja Kalevi Aho.

HS Illan kolumnissa Jarmo Mäkelä kertoo, miksi presidentti Sauli Niinistö on viime aikoina ollut Venäjän mediassa esillä enemmän kuin kukaan sitten Urho Kekkosen.

Näiden aiheiden lisäksi HS Ilta kertoo muun muassa, miksi Helsingin bussien ilmastointi ei toimi kunnolla ja minkä takia ärhäkät ampiaiset terrorisoivat suomalaisia juuri nyt.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat