Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

”Se haisee hiivan ja roquefortjuuston yhdistelmältä”

Laivan hylystä peltirasiassa löydetyn juuston uskotaan olevan 340 vuotta vanhaa.

Ulkomaat
 
Helsingin Sanomat

”Olen edelleen vakuuttunut, että me pystymme siihen. Se on meidän historiallinen velvollisuutemme, ja tämä on historiallinen haaste globalisaation aikana”.

Saksan liittokansleri Angela Merkel keskeytti lomansa puolustaakseen avointa turvapaikkapolitiikkaansa terroritekojen jälkeen.

”Meillä on riittävästi ratkaisuja ja teknologiaa. Meidän ei tulisi koskaan hyväksyä maailman saastumista siksi, että ihmisiä pelottaa ajatella toisin”.

Sveitsiläinen Bertrand Piccard ylisti aurinkoenergian mahdollisuuksia lennettyään aurinkoenergialla toimivan lentokoneen viimeiselle etapilleen historiallisella maailmanympärysmatkalla. Kone lensi 42 000 kilometriä.

”Se haisee hiivan ja roquefortjuuston yhdistelmältä.”

Tutkimusjohtaja Lars Einarsson kuvaili sukeltajien uponneen laivan hylystä löytämään juustoa. Peltirasiassa olevan juuston uskotaan olevan 340 vuotta vanha.

”Jos ette halua kuolla tai loukkaantua, älkää luottako pappeihin tai ihmisoikeusaktivisteihin. Se ei estä kuolemaa.”

Filippiinien kovista puheistaan tunnettu presidentti Rodrigo Duterte vakuutti puheessaan rikollisille, ettei mikään voi heitä auttaa. Poliisi on tappanut yli 200 huumerikollista Duterten kesäkuussa alkaneella presidenttikaudella.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat