Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hirmumyrsky Nida pyyhki Hong Kongin yli – satoja lentoja peruttiin

Ulkomaat
 
Hirmumyrsky autioitti Hong Kongin
Hirmumyrsky autioitti Hong Kongin
Vuoden ensimmäinen hirmumyrsky pyyhki yli Hong Kongin nostattaen voimakkaita myrskytuulia ja rankkasateita. Suositut rannat suljettiin, ja kaupungin kadut ammottivat tyhjyyttään, kun tuulen nopeus nousi jopa 100 kilometriin tunnissa.

Hirmumyrsky Nida pyyhki Hong Kongin yli tiistaina nostattaen voimakkaita myrskytuulia. Hong Kongin säähavaintoasema antoi keltaisen varoituksen rankkasateiden vuoksi, ja tuulen nopeus yltyi jopa 100 kilometriin tunnissa.

Hong Kongin kadut olivat autioita ja kaupat pysyivät kiinni maanantai-illasta saakka. Shekon rannikkokaupungissa kaatuneet puunoksat ja roju peittivät katuja. Suosittuja uimarantoja suljettiin myrskyn tieltä.

Hallituksen mukaan 114 puuta oli kaatunut myrskyssä. Kolme ihmistä tarvitsi sairaalahoitoa, ja 218 ihmistä etsi hätämajoitusta myrskyn vuoksi.

Yli 150 lentoa peruttiin, kertoivat Hong Kongin ilmailuviranomaiset. Satoja matkustajia oli jumissa lentokentillä, ja 290 lentoa oli aikatauluistaan myöhässä.

Hong Kongin pörssin arvopaperikauppa keskeytettiin tiistaiaamuksi. Mikäli myrskyvaroitus jatkuu, pörssi pysyy suljettuna koko tiistain.

Nida liikkui asteittain kohti sisämaata ja Kiinan Guandongia. Säähavaintoaseman mukaan myrskykeskusta lähellä puhaltavat tuulet olivat laantumassa. Guandongissa suljettiin maanantaina kouluja, toimistoja ja tehtaita Nidan lähestyessä.

Viime kuussa Nepartak-hirmumyrsky ajoi ainakin 420 000 ihmistä kodeistaan Kiinassa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat