Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hollantilaismies odotteli nettityttöystäväänsä lentokentällä 10 päivää – päätyi lopulta uupumuksen takia sairaalaan

Alexander Pieter Cirk ei ollut valmis antamaan periksi.

Ulkomaat
 

Lähes jokainen on kokenut jossain vaiheessa elämäänsä sen tunteen, kun on myytyä miestä tai naista. Niin myös hollantilainen Alexander Pieter Cirk, 41, joka oli sanalla sanoen rakastunut.

Cirk meni kuitenkin rakkauden perässä liian pitkälle, ja samalla kärsi terveys, uutisoi brittilehti The Guardian.

Cirk oli matkustanut Kiinaan tapaamaan tyttöystäväänsä, jonka kanssa hän oli toistaiseksi ollut yhteyksissä kahden kuukauden ajan internetissä.

Cirkille vaikutti kuitenkin käyvän klassisesti: Zhang -nimellä esiintyvä 26-vuotias nainen ei saapunut sovittuun aikaan paikalle. Cirk ei ollut silti valmis luovuttamaan, vaan odotti vielä.

Kului tunteja, kului päiviä. Cirk odotti, odotti ja odotti, kunnes päiviä oli kulunut kymmenen ja mies jouduttiin viemään fyysisen uupumuksen takia sairaalahoitoon.

Cirkin mukaan romanssi oli kukoistanut internetissä. Samaa sanoi kiinalaiseen tv-kanavaan Hunan TV:hen myöhemmin yhteyttä ottanut mielitietty Zhang, muttei ilman mutta-sanaa.

”Meillä oli romanttinen suhteemme, mutta myöhemmin hän vaikutti vähän kylmältä minua kohtaan. Yksi päivä hän lähetti minulle yllättäen kuvan lentolipuistaan, ja luulin, että se oli vitsi. Hän ei ottanut minuun yhteyttä myöhemmin”, Zhang hämmästeli Hunan TV:lle.

Zhang sanoi myös olleensa kauneusleikkauksessa toisessa maakunnassa ja sulkeneensa puhelimensa.

Cirkin paluulento Hollantiin lähti tällä viikolla.

Zhangin on kerrottu sanoneen, että hän olisi ollut yhä kiinnostunut tapaamaan Cirkin toipumisensa jälkeen. Zhang sanoi olevansa yhä kiinnostunut säilyttämään heidän suhteensa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat