Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sadat ihmiset pakenivat ”terroristien hyökkäystä” Espanjassa – kyse olikin väärin tulkitusta leikistä

Kukaan ei tiettävästi loukkaantunut välikohtauksessa vakavasti, mutta joitain järkyttyneitä ihmisiä hoidettiin sairaalassa.

Ulkomaat
 

Rantalomakohteessa Kataloniassa puhkesi pakokauhu tiistai-iltana, kun ihmiset luulivat joutuneensa mahdollisesti keskelle terroristien hyökkäystä. Parvekkeelta kuvatussa videossa näkyy, kuinka väki juoksee etäämmäs tapahtumapaikalta Platja d’Aron pikkukaupungissa Costa Bravalla.

Poliisin mukaan tapahtumat aiheutuivat joukkiosta, joka leikki jahtaavansa kuvitteellista julkisuuden henkilöä kadulla huutaen saksaksi, kertoo sanomalehti El País. Poliisi on jututtanut kahta saksalaisnuorta, jotka ottivat osaa leikkiin. Kyse oli niin sanotusta flash mobista, jossa joukkio kerääntyy ennalta sovitusti tiettyyn paikkaan ja tekee jotain odottamatonta.

Osa hämmentyneistä sivullisista oli ilmeisesti tulkinnut joukkion käyttämät kameratelineet aseiksi. Paniikin leviäminen sai sadat ihmiset ottamaan jalat alleen ja esimerkiksi piiloutumaan läheisiin liiketiloihin.

Poliisi tiedotti Twitterissä, että tiedot ammuskelusta ovat virheellisiä, ja pyysi ihmisiä välttämään vahvistamattomien huhujen levittämistä.

Kukaan ei tiettävästi loukkaantunut välikohtauksessa vakavasti, mutta joitain järkyttyneitä ihmisiä hoidettiin sairaalassa, kertoo El País.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat