Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Melania Trump kiistää työskennelleensä Yhdysvalloissa laittomasti

Presidenttiehdokas Donald Trump sanoo pitävänsä siirtolaisia piilevänä uhkana.

Ulkomaat
 
MARK KAUZLARICH / REUTERS
Presidenttiehdokas Donald Trump ja hänen Melania-vaimonsa tämän vuoden heinäkuussa.
Presidenttiehdokas Donald Trump ja hänen Melania-vaimonsa tämän vuoden heinäkuussa. Kuva: MARK KAUZLARICH / REUTERS

Presidenttiehdokas Donald Trumpin vaalikampanja koki torstaina jälleen iskun, kun mediassa alettiin epäillä, että hänen vaimonsa Melania Trump saattoi työskennellä laittomasti Yhdysvalloissa 1990-luvulla.

Yhdysvaltojen republikaanisen puolueen presidenttiehdokas Trump on puhunut kampanjassaan paljon siitä, kuinka hän presidenttinä poistaisi laittomat siirtolaiset Yhdysvalloista. Melania Trumpia kampanja on pitänyt esimerkkinä kunnon siirtolaisesta.

Trump jatkoi maahanmuuttoteemalla torstaina Portlandissa Mainessa.

Trump sanoi, ettei Somaliasta ja muista terroristivaltioista tulleita pakolaisia pitäisi päästää Yhdysvaltoihin. Hänen mielestään siirtolaiset ovat piilevä uhka. Hän puhui tällä kertaa erityisesti somaleista, koska Mainessa on runsaasti Somaliasta tulleita.

Melania Trump vakuutti torstaina, ettei hän ole työskennellyt laittomasti Yhdysvalloissa, kun hän saapui maahan 1990-luvulla.

”Haluan oikaista nämä tiedot selvästi: olen aina ollut tässä maassa siirtolaislakien mukaisesti. Piste”, Trump sanoi torstaina.

Politico-lehti herätti torstaina epäilyksen siitä, puhuuko Melania Trump totta, kun hän väittää saapuneensa maahan laillisesti 1996.

Trump ei ole tarkkaan selventänyt, millaisella viisumilla hän maahan saapui ja milloin. Hän sanoo tulleensa maahan 1996 ja työskennelleensä mallina.

Washington Post on myös ihmetellyt, miten on mahdollista, että Trump sanoo saapuneensa Yhdysvaltoihin 1996, vaikka hänestä on otettu alastonkuvia New Yorkissa vuonna 1995.

Melania Trump on syntynyt Sloveniassa, ja hän sai Yhdysvaltojen kansalaisuuden vuonna 2006 eli vuoden sen jälkeen, kun hän avioitui Trumpin kanssa.

Trumpin kannatus on viime päivinä ollut selvässä laskussa ja Clintonin nousussa. Kannatusmittausten keskiarvolla mitattuna Clinton johtaa nyt Trumpia noin 4,5 prosenttiyksiköllä.

Clintonia kannattaa 46,5 prosenttia ja Trumpia noin 42 prosenttia äänestysikäisistä, kun vielä vähän yli viikko sitten Trump johti Clintonia hiukan päälle prosenttiyksiköllä.

Trumpin suosion lasku johtunee hänen lausunnoistaan.

Hän on muun muassa vähätellyt Yhdysvaltain armeijassa Irakissa kuolleen muslimisotilaan uhrausta. Trump on epäillyt myös, että vaaleja tullaan peukaloimaan, mikä on herättänyt kummastusta myös republikaanisessa puoluessaan.

Myös presidentti Barack Obama ihmetteli torstaina Trumpin puheita epärehellisistä vaaleista. Obama kutsui Trumpin puheita ”naurettaviksi”.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat