Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mies surmasi aseistetun ryöstäjän lähellä olympiakylää Riossa – paikallislehtien mukaan ampuja on venäläinen diplomaatti

Venäläisviranomaiset kiistävät väitteen, että ryöstön uhriksi joutumassa ollut mies olisi ollut venäläinen.

Ulkomaat
 

Mies ampui kuoliaaksi aseistetun ryöstäjän tämän omalla aseella Rion olympiakylän lähellä Brasiliassa torstaina, kertoo paikallinen poliisi uutistoimisto AFP:n mukaan.

Paikalliset lehdet kertovat poliisin tunnistaneen ryöstöyrityksen kohteeksi joutuneen miehen venäläiseksi diplomaatiksi. Venäläiset viranomaiset ovat kuitenkin kiistäneet tiedon, kertoo brittilehti The Guardian.

Poliisin mukaan mies toimi itsepuolustuksena, kun kaksi moottoripyörällä liikkunutta ryöstäjää kävi hänen kimppuunsa, AFP kertoo.

Ryöstäjät hyökkäsivät miehen sekä tämän vaimon ja tyttären kimppuun, kun perhe istui autossa. Ryöstäjät pääsivät yllättämään perheen, kun auto oli juuttunut liikenneruuhkaan.

Ryöstöyritys johti tappeluun, jonka aikana ryöstäjän aseella ammuttiin laukauksia. The Guardianin mukaan tapaus sattui keskellä päivää vain hetken päästä siitä, kun olympiasoihtukulkue oli kulkenut saman kadun poikki.

Olympialaisten turvallisuutta vartioidaan Riossa 85 000:n poliisin ja sotilaan voimin, AFP kertoo.

Turvallisuus olympialaisten aikana on herättänyt huolta, kun kaupunkiin saapuu runsaasti kisaturisteja ja urheilijoita. Ruotsalaislehti Expressen kertoi torstaina, että kolme ruotsalaista turistia oli siepattu Riossa, mutta heidät on jo päästetty vapaaksi.

Myös esimerkiksi Australian, Tanskan ja Kiinan joukkueilta on varastettu tavaraa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat