Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lontoon puukottajalle syytteet murhasta ja viidestä murhan yrityksestä

Puukotuksessa kuollut 64-vuotias yhdysvaltalaisnainen oli Lontoossa opettamassa opiskelijoiden kesäkursseilla. Hänen oli tarkoitus palata viime viikolla kotimaahansa.

Ulkomaat
 
NEIL HALL / Reuters
Poliisi sulki puukotusten tapahtumapaikan keskiviikkona.
Poliisi sulki puukotusten tapahtumapaikan keskiviikkona. Kuva: NEIL HALL / Reuters

Lontoon puukottajaa syytetään 64-vuotiaan yhdysvaltalaisnaisen murhasta sekä viidestä murhan yrityksestä. Uutistoimisto Reutersin mukaan 19-vuotiaalle tekijälle luetaan syytteet oikeudessa lauantaina.

Mies iski puukolla keskiviikkona illalla Russell Square -puistossa. Hänet pidätettiin samana päivänä.

Poliisin mukaan mikään ei viittaa siihen, että tekijällä olisi kytköksiä terroristeihin tai terrorijärjestöihin, uutistoimisto Reuters kertoo. Aiemmin teon motiiviksi on kerrottu tekijän mahdolliset mielenterveysongelmat, mutta myös terrorismin mahdollisuutta tutkittiin.

Uutistoimisto AFP:n mukaan tekijä, joka on kansallisuudeltaan norjalainen ja taustaltaan somali, on muuttanut Britanniaan pikkulapsena vuonna 2002.

Puukotuksessa kuolleen yhdysvaltalaisnaisen kerrotaan olleen Lontoossa opettamassa opiskelijoiden kesäkursseilla. Hänen oli tarkoitus palata kotimaahansa vain tunteja iskun jälkeen, uutistoimisto AFP kertoo.

Loukkaantuneista yksi britti on yhä sairaalassa hoidettavana. Muut uhrit, yksi yhdysvaltalainen, kaksi australialaista ja yksi israelilainen, pääsivät sairaalasta jo torstaina.

Aiemmin viranomaiset ilmoittivat, että haavoittuneista kaksi olisi ollut brittejä, yksi Israelista, yksi Espanjasta ja yksi Australiasta, mutta tiedot ovat sittemmin tarkentuneet.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat