Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ranskan tuhoisan ravintolapalon syy vahvistumassa: Syntymäpäiväkakkua kantanut kompastui rappusissa

Kolmetoista kuoli ja kuusi loukkaantui tulipalossa Rouenissa. Tulipalo alkoi kakkukynttilöistä.

Ulkomaat
 

Ranskassa kolmetoista ihmistä surmanneen ravintolapalon syttymissyy on tarkentunut. Perjantain ja lauantain välisenä yönä Rouenin kaupungissa syttynyt tulipalo sai alkunsa, kun syntymäpäiväkakkua kantanut ihminen kaatui rappusissa. Asiasta kertoo uutistoimisto AFP.

Ihmiset olivat kokoontuneet perjantai-iltana viettämään syntymäpäiväjuhlia Au Cuba Libre -ravintolan kellariin. Kun kakkua kantanut henkilö kompastui rappusissa, kakkukynttilät osuivat seiniin ja kattoon, joissa oli äänieristemateriaalia.

Viranomaisten mukaan tuli tarttui tilan kattorakenteiden polystyreeniin. Sen seurauksena tilaan vapautui tappavia palokaasuja.

Tulipalossa kuolleet olivat iältään 16–25-vuotiaita. Lisäksi tulipalossa loukkaantui kuusi ihmistä, mutta heistä viisi on jo päässyt sairaalahoidosta.

Paikallisen syyttäjän mukaan yhä sairaalassa oleva nainen on loukkaantunut vakavasti. Hänet on kuljetettu hoidettavaksi Pariisiin.

Viranomaiset aikovat keskittyä tapauksen tutkinnassa muun muassa siihen, noudattiko ravintola paloturvallisuusmääräyksiä. Ranskassa ei saa käyttää polystyreenilevyjä kattorakenteissa.

Ranskan presidentti François Hollande on esittänyt surunvalittelunsa tulipalon uhrien omaisille.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat