Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Turvallisuus­asiantuntijat avoimessa kirjeessä: ”Trump presidenttinä vaarantaisi Amerikan turvallisuuden ja hyvinvoinnin”

Virkailijat ovat työskennelleet korkeissa viroissa kansallisen turvallisuuden parissa.

Ulkomaat
 
Meri Liukkonen
ERIC THAYER / Reuters
Donald Trump esitteli talouslinjansa Detroitissa maanantaina.
Donald Trump esitteli talouslinjansa Detroitissa maanantaina. Kuva: ERIC THAYER / Reuters

50 kansallisen turvallisuuden parissa työskennellyttä republikaanivirkailijaa on ilmoittanut avoimessa kirjeessä, etteivät he tue Donald Trumpia presidentiksi, kertoo muun muassa uutistoimisto AP.

Virkailijat kritisoivat presidenttiehdokasta kovin sanoin. Kirjeessä tuodaan muun muassa esiin, että allekirjoittaneet ovat vakuuttuneita, että Trumpista tulisi vaarallinen presidentti ja että hän vaarantaisi kotimaansa kansallisen turvallisuuden ja hyvinvoinnin.

Allekirjoittaneiden mielestä Trump ei ole pätevä presidentiksi ja johtamaan maan armeijaa. Heidän mukaansa Trumpilta puuttuu luonne, arvot ja kokemus, joita presidentin virka vaatisi.

Virkailijat suomivat Trumpia siitä, että tämä ymmärtää vain heikosti Yhdysvaltain ulkopolitiikkaa eikä ole kiinnostunut perehtymään siihen. Kirjeen loppupuolella tuodaan lisäksi esiin muun muassa se, että allekirjoittaneiden mielestä Trump ei halua tai kykene erottamaan totuutta vääristelyistä.

Kirjeen on allekirjoittanut 50 virkailijaa, joiden yhteenlaskettu työura käsittää eri republikaanipresidenttien aikakausia Richard Nixonin kaudesta George W. Bushin hallintoon. Allekirjoittajat eivät asetu suoraan Hillary Clintonin puolelle, mutta ilmoittavat, etteivät aio äänestää Trumpia.

Osa virkailijoista oli jo aiemmin ilmoittanut, etteivät he aio äänestää Trumpia.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat