Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Turkki uhkaa lopettaa EU:n pakolaissopimuksen noudattamisen

Turkki vaatii EU:ta ilmoittamaan selkeän päivämäärän, milloin turkkilaiset voivat aloittaa viisumivapaan matkailun EU-alueelle

Ulkomaat
 
Helsingin Sanomat

Turkki vaatii EU:ta ilmoittamaan selkeän päivämäärän, milloin turkkilaiset voivat aloittaa viisumivapaan matkailun EU-alueelle, sanoo Turkin EU-ministeri Omer Celik.

Jos EU ei pian ilmoita päivämäärää, Turkki uhkaa lopettaa EU:n kanssa tehdyn sopimuksen, jolla tähän saakka on rajoitettu siirtolaisten tuloa Turkin kautta Eurooppaan.

Kiistan ytimessä on nyt Turkin terrorismilainsäädäntö, jota EU on vaatinut muutettavaksi vastaamaan eurooppalaisia standardeja. EU:n ja ihmisoikeusjärjestöjen mukaan Turkki on käyttänyt terrorismilakejaan muun muassa toimittajien ja kurdien vainoamisessa.

Turkilla on täyttämättä myös muita kriteereitä, joita sille on annettu ennen kuin viisumivapaus turkkilaisille voitaisiin myöntää.

Celik sanoi tiistaina turkkilaisen televisiokanavan haastattelussa, että EU:n vaatimus Turkin terrorismilakien muuttamisesta vaarantaisi Euroopan oman turvallisuuden.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?

Uusimmat